Correcte en snelle levering.

Artikelen zijn van uitstekende kwaliteit, snelle en vriendelijke klantendienst!

ik bestel al jaren bij dit bedrijf en ik heb geen reden om er weg te gaan. Heel erg tevreden. altijd een handgeschreven notitie op de pakbon.

Mooie spullen, zeer goede kwaliteit, op voorraad en snel geleverd

Een geweldige webshop met prachtige spullen. Handdoeken, etc. voor de badkamer gekocht. Zeer goede kwaliteit en ook snel geleverd. Prijs is ook goed.

Goede advies en klantvriendelijk

Zeer snelle levering

Via de webshop een badjes besteld, en zeer snel geleverd. Ik wilde de badjas graag zelf via een post.nl punt ophalen omdat onze woonwijk op dit moment onbereikbaar is. werd gelijk gebeld door het bedrijf om even te overleggen. De volgende ochtend kon ik het al ophalen. perfect geregeld, en een super mooie kwaliteit badjas.

Volledig volgens mijn verwachtingen

Vlotte service en vriendelijke communicatie

Zeer tevreden over de service & kwaliteit

Prachtige kwaliteit

Mooi kwaliteit en keurige service. Eén van de producten die ik bestelde waren niet op voorraad. Ik werd er keurig over gebeld en er was overleg over de bezorging

De levering was mooi op tijd.

De levering netjes binnen de tijd en product voldoet aan de wensen.

Vlotte bezorging, mooie ochtendjas van fijn materiaal.

Vriendelijk, goede service en verzending Goed werkende online shop maar een bezoekje aan de winkel is ook de moeite waard !

Prachtige badhanddoeken, goeie kwaliteit

Ik gebruik de badhanddoeken voor mijn massage praktijk..mooi van kleur en goeie dikte, zeer tevreden mee

Super snel geleverd, mooie kwaliteit

Snelle levering !

Goeie kwaliteit, mooie kleur badmat. Heel blij mee.

Heel tevreden

De bestelling en levering verliep heel vlot. Mooi materiaal dus een tevreden klant!

Tevreden klant

Vlot verloop en goede opvolging van de bestelling. Deze werden goed verpakt en zonder schade ontvangen. Zeer tevreden.

Keurig geleverd!

Netjes en kwaliteit goed!

Slecht

Mijn dure handdoeken geven opeens na 3 maanden af (pillen) waardoor mijn gezicht onder de pluisjes komt te zitten. Handdoeken zijn daardoor vanaf 3 maanden oud onbruikbaar. Enige reactie die ik krijg is dat het vast aan mij ligt en tegoedbon van 20 euro. En ik moet dus zelf nieuwe handdoeken betalen. Dat noem ik geen service.

Snel en professioneel

Zie boven

Prachtige kwaliteit handdoeken van Aquanova.

Snelle levering en keurig ingepakt. De kleur van de handdoeken komen precies overeen als op de website.

Snelle en goede levering. Zeer prettig telefonisch contact over een nalevering.

Bestellingsproces is simpel.

Het proces om te bestellen en de verzending verliepen snel. Ik heb 2 dezelfde wc-borstels van het merk Zack besteld. Deze waren ter vervanging voor 2 houders, model Atore. Het verbaasde mij dat de ene wel in de houder past en de andere ca. 2 mm groter is, dus niet past.

Super assortiment, super kwaliteit, super snelle bezorging, super medewerkers! Kortom, driewerf super!

De koffiekopjes die ik besteld had, waren niet op voorraad. In plaats van een standaard mailtje werd ik daarover even opgebeld. Ook toen de kopjes een week later beschikbaar waren, kreeg ik een telefoontje. Dat noem ik klantenservice! Top!

Service is prima

Service is uitstekend; de handgeschreven boodschap op de factuur is een leuke persoonlijke “touch”. Het was de eerste keer iets via dit bedrijf besteld te hebben. Product was prima verpakt. Het handdoeken rek is echter iets verbogen, dit stond ook in sommige reviews van eerdere kopers, hoewel dit voor ons geen reden is geweest het terug te sturen omdat we het redelijk hebben kunnen corrigeren. Lijkt ook eerder een foutje van de producent dan van de leverancier :-) Als het rek niet licht verbogen zou zijn geweest had hoger gegeven dan een zeven.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.