Snel goede kwaliteit

Snel goed snel reageren

Superservice

Fijn contact

Transaction parfaite

Bonjour , j' ai acheté 3 plaids de couleur différentes , les 3 sont beaux et l' envoi a été très rapide . Merci !

Mooie kwaliteit

Uitgebreid assortiment, zacht en comfortabel

Zeer tevreden zowel over het product als ook de snelle levering

Mooie kleur en goede kwaliteit

Fijne winkel met groot assortiment

Makkelijk online bestellen, maar een bezoek aan de winkel is zeker de moeite waard. Prachtige spullen van topkwaliteit.

Zeer goede service

Very satisfied!

Fast processing, fast delivery. Very satisfied!

Uitstekende service, prachtige produkten.

Hele mooie handdoeken online besteld maar uit een winkel in de buurt die ik zo heb leren kennen en zeker ga bezoeken.

Mooie dekbedovertrekken, netjes verzonden.

Binnen een dag geleverd. Goede prijs voor het product Jammer dat de folder in het pakket was niet meer geldig was. Dan zou ik niets mee sturen

1ere experience reussie

c est ma 1erre commande et je suis tres satisfaite : article conforme et livraison rapide je recommande

Zeer goed geholpen

Uitstekende kwaliteit producten en dienstverlening

Kudo’s voor de service afdeling voor het snelle, efficiënte en menselijke contact betreffende het retourneren van een product. Direct een nieuwe badjas besteld, die perfect zit en past! Indien ik weer iets nodig heb, weet ik waar ik recht kan! Dankjewel, echte aanrader

geweldig

fatastich

Proma zaak

Heel goede ervaring mee Prachtige badjas daar gekocht

Keurig en snelle levering. Alles netjes en stevig verpakt.

Hele snelle afhandeling

Hele snelle afhandeling van de bestelling ondanks de feestdagen

Livraison ultra rapide

Service impeccable, prix normaux

Duidelijk en snelle service

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

Makkelijk en eenvoudig bestellen, volgen en levering binnen de aangegeven tijd

Goede service en kwaliteit

Dekbedden besteld. Kwam snel en goed ingepakt binnen.

Supersnelle levering

Mooie korting en supersnelle levering

Prachtige Spullen

Goed verpakt en snel geleverd

Fantastische service

Soepele behandeling van mijn vragen. Niet lang wachten met door verbinden Snelle reactie op vragen via de mail. Top

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.