Laden reviews...
256 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent betrouwbare service en sterke productkwaliteit. Klanten prijzen snelle levering en vriendelijk personeel. Velen benadrukken zorgvuldige verpakking en duidelijke communicatie. Over het algemeen wordt de winkelervaring als betrouwbaar en waardevol beschouwd.
Purtroppo ho ricevuto 2 tazze rotte (forse per il trasporto?), il resto tutto ok
14 April 2026
Marta
VERONA
Hi Marta,
Thank you for your feedback.
I'm sorry to hear some items arrived broken.
Off course we will resolve this for you.
Could you please send some photos from the broken items to our e-mail [email protected]? Please mention your order number in your e-mail.
Thank you in advance.
Best regards,
Bath&Living
De bestelling liet even op zich wachten. Ik kreeg van hun een telefoontje vóór dat ik stappen zou ondernemen. Het kon nog even duren, maar het kwam goed. Héél netjes.
13 April 2026
Annie
Volendam
Top. Alleen buitenkant heb ik zelf wat moeten bijschuren omdat dit nogal ruw was.
13 April 2026
Theo
Tilburg
Kreeg heel snel antwoord op een vraag en bestelling is ook diezelfde dag nog verzonden.
5 April 2026
Marjo
Weert
Het was heel fijn dat er meegedacht werd in oplossingen en het vertrouwen in de klant.
5 April 2026
P.m.c.a.
Heeze
Perfecte snelle service en telefonisch advies.
1 April 2026
Ger
Horst
18 March 2026
Adriana
Reimerswaal
we moesten lang wachten op onze spullen door een weeffout. we werden heel vriendelijk geholpen, gevraagd hoe ze ons het beste konden helpen met oplossen. en de producten zelf zijn ERG mooi!
16 March 2026
Wendy
westerhoven
Op zoek naar antislip badmat bij Bath & Living terecht gekomen. Veel keuze. Snelle levering. Meer dan tevreden over de geleverde badmat.
15 March 2026
Peter
Zuidplas
Keurig geleverd. En kwaliteit!
14 March 2026
Greetje
Groningen
Mooie materialen en goede service
14 March 2026
Jacqueline
Ar hem
De tapijten zijn van prachtige kwaliteit
11 March 2026
Fabiënne
Zonhoven
Prima product en snelle levering.
11 March 2026
Marijke
Bleiswijk
Zelden zulke attente en goede service meegemaakt!
10 March 2026
Jolanda
Rijssen
Fijne correcte levering
9 March 2026
H.
Kijzers
na online en in de winkel contact te hebben gehad zijn we enorm blij met de keuze die we gemaakt hebben
9 March 2026
Sandy
Goirle
Goed om te horen Sandy, bedankt voor je aankoop en heel veel plezier met de artikelen!
Een mooie dure badjas gekocht die na 1x wassen en in de droger volgende de wasvoorschriften een andere minder fijne structuur kende. Dit aangegeven, hierop niet zoals ik had verwacht een nieuwe ontvangen. Maar de badjas op moeten sturen voor controle bij de leverancier. Conclusie dat het klopte dat de structuur is veranderd, maar omdat dit niet eerder gebeurd is wordt je hierin niet geloofd. Wel een kortingscode ontvangen om een nieuwe te kopen, met als resultaat een nieuwe badjas die alles bij elkaar ruim €100,- heeft gekost. Heerlijke badjas, maar jammer dat we hierin niet geloofd werden..
Beveelt niet aan
Riccardo
Delft
Hartelijk bedankt voor de feedback, jammer genoeg was er in dit geval geen sprake van garantie. Omdat we begrijpen dat dit erg vervelend is hebben we geprobeerd u hierin zoveel mogelijk tegemoet te komen met de aangeboden korting voor een nieuwe badjas. Ondanks dat dit niet de voor u gewenste uitkomst was hopen we dat de nieuwe badjas goed bevalt.
Alles vlot verzonden en netjes ingepakt. Keurig gebeld voor controle afleveradres.
Simon
Enkhuizen
Supersnelle bezorging, mooie artikelen en goede service!
Josepha23
Spijkenisse
Zeer snelle zending en fijn dat dit artikel zo was afgeprijsd
Marleen
Harderwijk
Mooie producten op de website. Kwaliteit is zoals verwacht, heel goed. Goede communicatie wanner de levering iets langer duurt dan gepland met uitleg van reden. Producten waren zorgvuldig verpakt. Ik ben erg tevreden over Bath & Living
6 March 2026
Minka
Tilburg
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Helaas inderdaad een wat langere levertijd in dit geval, excuses daarvoor. We proberen onze klanten in dat geval altijd even telefonisch of per mail op de hoogte te stellen, het is een kleine moeite :) Bedankt voor je aankopen en heel veel plezier ermee!
Snelle levering, top service. Werd persoonlijk gebeld dat de levering iets later kwam. Heerlijke dekbedovertrekken.
6 March 2026
Sabine
Groenlo
Wij zijn inmiddels twee keer in deze winkel geweest om accessoires te halen voor de wc boven en beneden. Beide keren zijn we super goed geholpen. We hebben alles van Zack in mat zwart gekocht en zijn daar ontzettend blij mee. Wat een prachtige winkel met hele mooie spullen! Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk, waardoor het winkelen hier echt een fijne ervaring is.
4 March 2026
Nicole
Roermond
Bedankt voor deze mooie review, leuk dat jullie onze winkel hebben gevonden en erg fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan. Heel veel plezier met de artikelen en wie weet tot een volgende keer!
Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid (had het verkeerde besteld) en klantgericht personeel.
4 March 2026
Remco
Laren
Graag gedaan, telefonisch contact vinden wij altijd erg prettig én is bovendien heel handig om snel af te stemmen met de klant. Bedankt voor het compliment!
Via de website goed en gemakkelijk een aantal kussensloopjes besteld. Een dag later kreeg ik een nette, persoonlijke mail met daarin duidelijke uitleg over de te verwachten levertijd. Helemaal prima!
2 March 2026
Joost
Limbricht
Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.
Kerkstraat 78
6031CJ Nederweert