Laden reviews...
259 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent betrouwbare service en sterke productkwaliteit. Klanten prijzen snelle levering en vriendelijk personeel. Velen benadrukken zorgvuldige verpakking en duidelijke communicatie. Over het algemeen wordt de winkelervaring als betrouwbaar en waardevol beschouwd.
Articles de qualité toujours bien emballés. Le service client est intervenu immédiatement auprès du livreur pour accélérer la livraison. Les frais d’envoi sont un peu chers mais je suis très satisfaite de mes achats sur de ce site.
Véronique
Talairan
Positiva
Rossella
Chiioggia
Goeie ervaring, prima product
Monique
S hertogenbosch
Heel tevreden over mijn aankopen. Wel wat prijzig. De foto’s vertonen een goede weergave.
9 February 2026
Pijnacker
Fijn contact
Rian
Breda
Bonjour , j' ai acheté 3 plaids de couleur différentes , les 3 sont beaux et l' envoi a été très rapide . Merci !
Chantal
Belgique
Uitgebreid assortiment, zacht en comfortabel
Anne
Brugge
Mooie kleur en goede kwaliteit
Romana
Antwerpen
Makkelijk online bestellen, maar een bezoek aan de winkel is zeker de moeite waard. Prachtige spullen van topkwaliteit.
Pascall
Roermond
Ingrid
Maastricht
Fast processing, fast delivery. Very satisfied!
Gabriele
Austria
Hele mooie handdoeken online besteld maar uit een winkel in de buurt die ik zo heb leren kennen en zeker ga bezoeken.
Siska
Roermond
Fijn dat je ons online hebt gevonden, heel veel plezier met de nieuwe handdoeken! Wie weet tot in de winkel.
Mooie dekbedovertrekken, netjes verzonden.
5 February 2026
Conny
Sprang-Capelle
Binnen een dag geleverd. Goede prijs voor het product Jammer dat de folder in het pakket was niet meer geldig was. Dan zou ik niets mee sturen
4 February 2026
Janet
brabant
c est ma 1erre commande et je suis tres satisfaite : article conforme et livraison rapide je recommande
3 February 2026
Francoise
Paris
2 February 2026
Annick
Herentals
Kudo’s voor de service afdeling voor het snelle, efficiënte en menselijke contact betreffende het retourneren van een product. Direct een nieuwe badjas besteld, die perfect zit en past! Indien ik weer iets nodig heb, weet ik waar ik recht kan! Dankjewel, echte aanrader
24 January 2026
Christopher
Haarlem
fatastich
12 January 2026
An
Amersfoort
Heel goede ervaring mee Prachtige badjas daar gekocht
Margreet Borst
Oud beyerlabd
Keurig en snelle levering. Alles netjes en stevig verpakt.
Eric
Pijnacker
Hele snelle afhandeling van de bestelling ondanks de feestdagen
Diana
Made
Service impeccable, prix normaux
Florence
Dalhem
10 January 2026
Floor
Amstelveen
Makkelijk en eenvoudig bestellen, volgen en levering binnen de aangegeven tijd
10 January 2026
Marc
Den Helder
Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.
Kerkstraat 78
6031CJ Nederweert