Gewoon goed!

Alles ging perfect.

Prima service.

Snelle levering.

Vriendelijke en snelle verzending

Overzichtelijk website en snelle verzending

Uitstekende service en communicatie.

Na mijn telefoontje dat ik niet content was met de kleur van het bestelde, werd er per omgaande een alternatief toegestuurd tezamen met een aanvullend product zonder daarvoor verzendkosten in rekening te brengen.

Hurtig levering og god information

Jeg kunne hele tiden følge med i hvor min pakke var. Gode billeder på hjemmeside og hurtig levering.

• Vil du anbefale os? Ja

Buona

Ottimi i tempi di consegna e le modalità di ordine/tracciamento dei prodotti. Tuttavia, pur avendo ordinato un prodotto di un colore, mi è arrivato di un altro.

• Ci consiglieresti? Si

Net wat ik nodig had aan een onklopbare prijs

Mijn kamerdienaar was na 5 decennia onbruikbaar geworden. Ik kreeg de Zack Atacio aan een 30% discount. Het vertoonde enkele nauwelijks waarneembare gebruikssporen aan de voet. Een fenomenale deal!

heel erg goed

heel goed

Fijn bedrijf, en zeer behulpzaam personeel

Verscheidene keren wat besteld en iedere keer heel fijn en plezierig geholpen

Prima, snelle levering, mooi product

Mooi product, goed verpakt, snelle levering , inspirerende en leuke webshop

Fantastisch!

Vlotte levering! Topproduct!

Goede service, netjes te woord gestaan en geholpen!

Fijne zaak met mooie spullen!

Fantastisch en snel in huis

Netjes en snel geregeld.

De glazen waren goed verpakt.

Precisione ed efficienza

Gli articoli sono arrivati nei tempi previsti, seppure fossero molto ingombranti e di volume importante, e in imballo perfetto. Il venditore è stato molto disponibile nel rispondere e nel fornire dettagli ed indicazioni. Consiglio l'acquisto dei prodotti, di ottima qualità, e l'assistenza clienti risponde immediatamente alle richieste.

• Ci consiglieresti? Si

Goed op de hoogte gehouden ... Alles klopte en was keurig verzorgd!Artikel viel goed in de smaak!!

Fantastische ervaring!

Snelle levering en zeer vlotte, goede communicatie i.v.m. bestelling.

Bestelling is snel geleverd, met persoonlijke noot op de factuur en extra folders.

Super snelle reactie, goede prijs en de levertijd is helemaal top! Komen graag weer online langs.

Nette en snelle levering

Precies volgens de verwachting die de site aangaf. Snelle en nette levering met een handgeschreven bedankt op de pakbon. Leuk!

correcte afhandeling van order, levering en retournering

goede ervaring. Bestel procedure is begrijpelijk en eenvoudig te volgend. Levering correct. Een van de bestelde artikelen is stuk. Snelle reactie op vragen die ik had (en ik ga er van uit dat verdere afhandeling van geretourneerd product ook goed gaat verlopen).

No nonsens, prima service waar je trots op moet zijn

Super! Niet moeilijk doen, vriendelijke dames gesproken en deze doen wat ze beloven

Schnell geliefert und Ware mit guter Qualität

Der Bademantel hat alle meine Erwartungen erfüllt. Qualität ist sehr gut, die Lieferung - sehr schnell. Es gibt nur einen Mangel und zwar die Verpackung aus Plastik, die sehr starken chemischen Geruch hatte.

Prima en snelle levering

Product ontvangen zoals verwacht.

Quand c'est parfait il faut le dire

Livraison rapide

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.