Snelle levering, goed geprijsd en prima product

Ik heb een Blomus prullenbak besteld bij dit bedrijf. Die was elders veel duurder, snel geleverd en prima verpakt. Mooi product zoals alle Blomus producten. Wel oppassen met de verzendkosten die pas gratis zijn vanaf een bestelling van 50 euro. Deze was 49,50 en er stond gratis verzending achter met een piepkleine i wat ik pas na het afrekenen met Paypal ontdekte.

Prima geregeld

Goede service nadat een vloerwisser snel defect raakte.

Product is geleverd zoals besteld. Dus uitstekend. En de volgende dag via track en trace afgeleverd.

Foutje super opgelost

Na ontvangst van mijn bestelling bleek niet het juiste aantal artikelen te zijn geleverd. Één belletje en helemaal geen probleem, excuses en direct de bestelling met juiste aantal artikelen verzonden, die had ik de volgende dag in huis. Iedereen kan een foutje maken, maar dan gaat het erom hoe je het oplost, de complimenten!

Ruilen snel geregeld. Prima !

Hoeslaken besteld maar had verkeerde kleur ontvangen gevraagd om het retour te sturen en heb binnen twee dagen de kleur ontvangen die ik had besteld. Prima !!

super vlot

heel snelle verzending en super vriendelijk als er vragen zijn

Snelle service en heel mooi product (sprei)

Een winkel met prachtige spullen en aandacht voor de klant. Een kado om te ontvangen.

Heel goed. Mooie collectie, goed te vinden op internet. En de afhandeling en bezorging is ook prima gegaan. Steeds werd ik op de hoogte gehouden. Echt een kado voor mijzelf. Hele fijne ervaring.

Super geregeld!!

Mooi Item! Super geregeld!

Vlotte, correcte service

Bestelling werd correct en vlot geleverd

Geweldig, van bestellen tot ontvangen.

Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar ik vond heel snel wat ik nodig had en had het de volgende dag al in huis. Goed verpakt. Super.

Blij met nieuwe badmat voor nieuwe badkamer

Mooie kwaliteit, goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering. Zeer tevreden!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Goed product, snelle levering!

Voor een goede prijs een mooi dekbedovertrek gekocht. Precies wat ik verwachtte en supersnel geleverd!

Perfetta

Grandissimi

• Ci consiglieresti? Si

Prima !

Vlotte afwikkeling,vooral even op de rekening, bedankt ,gezet kost niets betekent veel,

Gewoon goed!

Alles ging perfect.

Prima service.

Snelle levering.

Vriendelijke en snelle verzending

Overzichtelijk website en snelle verzending

Uitstekende service en communicatie.

Na mijn telefoontje dat ik niet content was met de kleur van het bestelde, werd er per omgaande een alternatief toegestuurd tezamen met een aanvullend product zonder daarvoor verzendkosten in rekening te brengen.

Hurtig levering og god information

Jeg kunne hele tiden følge med i hvor min pakke var. Gode billeder på hjemmeside og hurtig levering.

• Vil du anbefale os? Ja

Buona

Ottimi i tempi di consegna e le modalità di ordine/tracciamento dei prodotti. Tuttavia, pur avendo ordinato un prodotto di un colore, mi è arrivato di un altro.

• Ci consiglieresti? Si

Net wat ik nodig had aan een onklopbare prijs

Mijn kamerdienaar was na 5 decennia onbruikbaar geworden. Ik kreeg de Zack Atacio aan een 30% discount. Het vertoonde enkele nauwelijks waarneembare gebruikssporen aan de voet. Een fenomenale deal!

heel erg goed

heel goed

Fijn bedrijf, en zeer behulpzaam personeel

Verscheidene keren wat besteld en iedere keer heel fijn en plezierig geholpen

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.