Prima service, hartelijk dank!

Heel goede ervaring, e-mails ontvangen over de verzending.

Hele mooie kwalitatieve badmat van Aquanova

Mooie website en snelle levering van het product

Super service

na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gelijk gebeld dat betreffend product niet op voorraad was. Ik kon akkoord gaan met de nieuwe levertijd of de bestelling annuleren. Ik heb gekozen voor de nieuwe levertijd. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de status.

Prima geholpen

Meedenkend personeel, prima kwaliteit, snelle service.

Producten voldoen aan verwachting

Vlotte bestelling en tijdige levering. Producten voldoen aan beschreven kwaliteiten.

Top bedrijf!!!

Snelle levering, top service, aanrader!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit goederen TOP!!!

Al meerdere malen bij de firma besteld en altijd goede service, snelle levering en kwaliteit van de goederen altijd naar wens.

Mooie producten en prima service

In eerste instantie ging het bestellen via de site niet goed. Gelijk gebeld en een vriendelijke dame heeft me prima geholpen.

commande pas livrée

Bonjour pour le moment , je n'ai rien reçu cordialement

De producten werden snel geleverd. Ondanks dat 1 product wat verlaat was, maar hier werd keurig over gebeld. Alles werd daarna samen opgestuurd.

Vlotte levering

Vlotte en perfecte afhandeling van de bestelling. Top!

Snelle reactie, oplossingsgericht en duidelijk!

Super Abwicklung !!!!!!!!!!!!!!!!

Werde bei Bedarf wieder bei dieser Firma bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte service en afhandeling

Ik ben via mail perfect geholpen aan het juiste onderdeel. De levering was ook snel en netjes.

Ziet er mooi uit en voelt zálig!

Fijn dat er duidelijke was beschrijving bij is gevoegd

Alles bestens gelaufen , sehr nett

Sehr schnelle Lieferung und bei der Rücksendung wurde ich auch schnell u freundlich bedient .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer prettig

Prachtig dekbedovertrek, snel bezorgd!

Snel geholpen snel geleverd. Prima

Prima!!

topkwaliteit

Supersnel geleverd en beste kwaliteit!!

Ik ben direct en heel vriendelijk geholpen.

Vanuit een klantgerichte houding werd mijn probleem direct aangepakt en opgelost. Klasse !

Wat een prachtige produkten.

In deze onrustige tijd doen zij er alles aan om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Snelle levering en fijne producten

Ik heb 4 manden besteld. Deze zijn precies zoals op de foto qua kleur en vorm en passen erg leuk in ons babykamertje! Stevig materiaal. Fijne snelle levering.

Vlot geleverd

Vlotte levering, maar ontdekte dat op 1 washand het van Dijck label was verwijderd. Teleurstellend om bij de levering een folder te ontvangen met de handdoeken afgebeeld met 50% korting.

Top service!

Alles snel en zonder problemen geleverd. Inmiddels voor de derde keer besteld en altijd blij met de service.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.