Fijne badmat, mooie kwaliteit.

Levering volgens belofte, goed verpakt. Ben tevreden.

Heel tevreden, bedankt!!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Artikelen in goede staat ontvangen na een snelle levering. Via link werd je goed op de hoogte gehouden over de voortgang van leveren.

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van voortgang en mooie producten!

Goed ervaring

Allen laat de bestelling ook avond dienst afleveren. Staat geen keuze bij de post de tijd om af te leveren.

zeer goede ervaring

Prachtige site, mooie producten, snelle levering en uitstekende service (snelle reactie op mail)

Slechte service .

Belling geplaatst via Fonq met verzoek tot levering in de avond. Maar bevestiging geeft middag kon volgens zowel Fonq als bath en living niet gewijzigd worden . Retour zou gratis zijn maar moest € 7,50 porto betalen . Nu wachten tot aankoopbedrag terug incl portokosten.

Snelle levering en mooie producten.

Levering de dag nadat ik mijn producten besteld had. Uitstekende kwaliteit en mooie producten.

Dekbedovertrek

Snelle levering en super goed product

Mooi spul en deskundige hulp.

100% tevreden

Mooie artikel - fijne service!

Heel mooie artikel, ben super blij met mijn bestelling. nette service en afhandeling

Geweldige service en bijzonder vriendelijke mensen

Denken met de klant mee en reageren snel en duidelijk op vragen. En een prachtige winkel om eens te bezoeken. Heb een badmat en handdoeken gekocht. Helemaal blij mee.

Ruim assortiment, snel geleverd

Mooi product. Uitgebreide keuze, snel geleverd, keurig verpakt

Alles voor onze badkamer

Fijne webshop! Ruim gesorteerd. Dit was mijn tweede bestelling en alles was net als vorige keer goed verpakt en snel geleverd

Mooi materiaal, vlot geleverd en duidelijke communicatie.

Voor onze B&B www.klikklak.be bestelden we nieuw lakens in de sales. De korting was interessant en na vlotte levering waren we zo tevreden dat we meteen nog extra sets bestelden. We vroegen. De klantendienst via mail uitleg over kussenslopen en er kwam snel een duidelijk antwoord.

PARFAIT

Réception rapide et produit conforme

Prima webshop

Bestelling is makkelijk te doen via deze webshop, prettig dat bezorgen gratis is. 1 product was blijkbaar niet op voorraad en kreeg toen op de dag van levering (eigenlijk dus 1 dag na bestelling) dat het paar dagen later zou zijn. Ik zat op de rest gelukkig niet echt te wachten, maar zou fijner zijn als je dat bij bestelling al weet.

Goed verpakt en snelle levering.

Zorgvuldige uitvoering van mijn bestelling

Het door mij bestelde artikel viel me helaas tegen. Maar de afhandeling van mijn bestelling daar was niets op aan te merken: snel en goed verpakt.

Supersnel

Supersnelle levering, prima prijs.

Prima webshop, makkelijk bestellen, voordelige prijzen en goede communicatie, tijdens verzendpoces goed op de hoogte gehouden.

Makkelijk bestellen en goede communicatie. Volgende dag geleverd.

een bestelling

telefonisch goed te bereiken en een nette snelle levering.

Super schneller Versand

Super schnelle Versandabwicklung und Lieferung, große Auswahl von Aquanova, super Preise im Vergleich zu den Preisen in Deutschland.

Geweldig product en snelle service!

Superkwaliteit handdoeken en zo heerlijk comfortabel. Precies de kleur waar ik al zo lang naar op zoek was voor in mijn schoonheidssalon , gevonden bij Bath en Living! Extra stukje wellness !

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.