de fabrikant online had geen aanbieding en geen white in stock jullie wel

De fabrikant online had geen black friday aanbieding en geen white in stock jullie wel

Super kwaliteit en MOOI!!!

Snelle levering. En wat een prachtige badjas, super zacht, badstof voering, wat heerlijk is na douche of sauna bezoek. Design in 1 woord schitterend.

Goede service en snelle levering

Het bestellen lukte eerst niet, via e-mail contact gehad en kreeg ontzettend snel reactie. Goed geholpen. Bestelling werd dezelfde dag verzonden en een dag later had ik het in huis, ondanks de drukte met feestdagen. Het product was netjes en zorgvuldig ingepakt. Ik ben er erg blij mee!

Prima service en snelle verzending

Prima service toen een onderdeel kapot was, binnen één dag nieuw onderdeel ontvangen.

Badmat van prachtige kwaliteit ontvangen. Prima...snel geleverd

Netjes en snel!

Mooie spullen en snel in huis. Super!

Geen klachten

TOP

Ik had vooraf telefonisch contact met jullie daarna werd ik direct per mail op de hoogte gebracht! Alles was onmiddellijk duidelijk en is super vlot verlopen. Hartelijk dank!

goed te woord gestaan, daarna via mail verder prima volgens afspraak afgehandeld.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Wat wil je nog meer van een webshop.

kwaliteit en mooie producten

Mooie makkelijke website. Heb online besteld. Volgende dag alles netjes verpakt bezorgd gekregen. Met een handgeschreven bedankje voor de bestelling, TOP Mooie kwaliteit producten voor een goede prijs.

super goede service

Super snelle levering

Alle artikelen van Aquanova op voorraad. Snelle levering, goed verpakt. Ik zou dit bedrijf echt aanraden !

Prettig, snel contact

Zou zeker weer hier bestellen. Nog fijner als handdoeken per stuk te koop zijn i.p.v. gelijk set van 3.

Super goede service

Ik was naar een onderdeel op zoek maar vond die niet op de site. Gebeld naar Bath & Living zij gingen het uitzoeken. Dezelfde dag nog terug gebeld dat het mogelijk was. Bath & Living heeft de bestelling in orde gemaakt. En keurig binnen de afgesproken tijd geleverd.

Prima, doet wat het beloofd, er stond handgeschreven bedankt op de bon.

Prima, doet wat het beloofd, er stond handgeschreven bedankt op de bon.

Veel keuze

Prima voorraad en veel keuze

nette winkel

bestelling was snel geleverd en goed ingepakt. Producten komen overeen met de verwachting van de omschrijving

gematigd

Ik heb gekocht de badjas Aquanova badjas Sand -14 maat: Large. De geleverde jas is echter grijs met een blauw-paarsige gloed van kleur. Ik was van plan washandjes en badlaken te bestelen in de kleur Sand maar durf dat nu niet meer.

Fijne website, snelle levering.

Goede, duidelijke website, veel keuze, snelle en verzorgde levering!

Zeer positief.

Snelle levering en netjes en prima verpakt. Ook het retourneren is prima geregeld.

Super snel in huis!

Bestelling netjes ingepakt geleverd! Geen op of aanmerkingen.

Niets op aan te merken!

Uitstekend!

Zojuist heerlijk zachte badmat van Aquanova ontvangen die precies past bij mijn eerder bestelde handdoeken. Goede kwaliteit. Mooie kleuren. Goede verpakking en snelle levering!

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert

+31 (0)495 625991

Over Bath & Living

Bath&Living is een winkel én webshop voor de inrichting en decoratie van jouw badkamer, toiletruimte en slaapkamer. We hebben een uitgebreid assortiment met badkameraccessoires, handdoeken, badmatten, badjassen en beddengoed van bekende merken zoals Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus.