Cadeauverpakking is aanrader!

Bij de bestelling ook de cadeauverpakking erbij besteld. Heel blij mee, het pakketje kwam super leuk aan!

Alles piccobello !

Alles OK !

Heel tevreden

Heb mijn juweel heel vlug ontvangen ben er blij mee.

Armband na twee maanden stuk

Maar na dat ze hem terug hadden, besloten ze gelijk een nieuwe op te sturen Incl het bakje waarin ik hem vervoerde voor retour. Dus blij mee. Al hoop ik niet dat dit nog een keer gebeurd in zo’n korte periode

Aangenaam verrast zo supersnel kreeg ik het bestelde in huis!

Prachtig verpakt vond ik de Pandora bedels die ik bestelde voor mijn kleindochter voor Sinterklaas!

Hangertje besteld en zeer snel gekregen. Alles goed en mooi verpakt en het hangertje is een heel mooi bescheiden sierraad. Ben er heel blij mee!

snel mooie vlotte service

goede snelle service

Top sieraden

Prachtige in gepakt, echt heel mooi. De parelketting viel goed in de smaak.

Schitterend sieraad

Mijn eerste keuze bleek niet meer voorradig na betaling. Maar ik heb mijn geld teruggekregen en een andere uitgezocht. Het is in luxe verpakking verstuurd en moest ervoor tekenen bij het vervoersbedrijf. Heel goed geregeld! Heel blij met de gouden hanger met parel! Mijn dochter vroeg gelijk of ze hem mocht erven ....

Correct, kwaliteit ,geheel, volgens afspraak.

Een keurige en correcte juwelier. Levering naar verwachting en afspraak. Zeer correct.

Heel tevreden

Ben uiterst tevreden over producten, zorgvuldig en mooi verpakt en snelle levering.

Een hangertje en een kettinkje gekocht. Snel geleverd. Perfecte service.

Mooi, eerlijke prijs en supersnel.

De armband vertoonde na 2 maand twee kapotte schakeltjes. Garantie ingeroepen via mail. Er werd supersnel gereageerd en om foto gevraagd. Om een en ander te onderzoeken werd het sieraad opgestuurd. Zeer snel werd gevraagd of ik omwisseling, terugbetaling of inruilen wilde. Ik heb de keuze aan Mostert overgelaten en 4 dagen later zat er een nieuw sieraad in mijn brievenbus. Ongelooflijk goede service van Mostert voor een niet eens duur sieraad. Ik ga zeker terug in volle vertrouwen !

Snelle en adequate levering

Het gekochte product werd snel geleverd in een mooi doosje. Ook kreeg ik een snelle reactie op mijn email

Heel blij met ketting

Op zoek naar een paperclip ketting op internet, kwam ik uit bij Mostert juweliers. Dus besteld en de volgende dag was pakketje er al. Mooi verpakt en helemaal goed. Draag hem sindsdien elke dag.

Goed aangekomen en mooie en goed draagbare oorbellen.

Zeer netjes

Zeer snel en netjes geleverd

Snel netjes geleverd.

Mooie zilveren hanger. Mooie kwaliteit

Prima levering in een mooie verpakking

De oorbellen zijn mooi en het doosje waarin ze geleverd zijn ziet er feestelijk uit.

Fraaie armband, supersnelle levering.

Mostert maakt de order een feestje!

Telkens wordt er snel verzonden, en ontvangen we een mooi en feestelijk pakje!

De levering was snel en de verpakking was al een cadeautje op zich.

Snelle levering, heel mooi verpakt en mooi sieraad!

Perfect ingepakt en verzonden

Het pakje zag er zeer verzorgd uit en fraai ingepakt.

Duidelijke site, snelle service

Binnenban 19