Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, Goede info.

Snelle service en mooi horloge

Mooie artikelen. Heb je een vraag over een artikel, dan krijg je snel antwoord. Tevreden.

Snelle service mooie producten

topbedrijf

Hebben een hele fijne klantenservice. Ilse is een topper.

Zeer snel in huis

Na veel zoeken op internet waren ze de goedkoopste en zeer snel in huis.

Mooi en snel geleverd

Mooi en snel geleverd tegen een goede prijs. Helaas alleen niet de kortingscode gekregen.....Die had ik graag op de armband ingelost.....

Prachtige sieraden en snelle levering

De sieraden zijn prachtig en de levering was erg snel. De oorbellen vielen helemaal in de smaak.

Snelle en goede service

Hele duidelijke website. Bestellen was eenvoudig en het zit heel netjes verpakt. Ik heb meerdere bestellingen al gedaan en 1 x met cadeauverpakking. Dat zag er ontzettend netjes en verzorgd uit! Maar ook zonder cadeauverpakking zit alles netjes in doosjes van Mostert juweliers. Ook de service na aankoop is perfect. Ze komen altijd met een goede oplossing. Ik vind mostert juweliers echt een aanrader. Vertrouwd adres !

Goede ervaring

Goede juwelier, snel geleverd ook

Prachtige sieraden

Ervaring is altijd goed!!! Mooie sieraden, passend bij iedere keuze.

zeer tevreden

Op woensdag de bestelling gedaan en vrijdags was het al binnen. Keurig netjes verpakt en ben ik er erg blij mee.

Prima in een mooie doos optijd geleverd !

De 1e oorbellen die ik besteld had heb ik geretourneerd, omdat ze te klein waren. Kreeg gelijk mijn geld terug ! Op me gemakje andere bestelf en prima optijd geleverd.

Goede en snelle service na 3 dagen had ik mijn naam ketting terwijl de naam toch gemaakt moet worden.Zeker een aanrader.

Goede service en informatie

Prima info en verzendmethode

Heel blij met de ketting

Duidelijke website, snel bezorgd, prachtige sieraden

Snelle levering en mooi verpakt.

Ziet er geweldig uit.

Goed verpakt, snel verzonden

Zoals de titel zegt waren de oorbellen snel, en prima verpakt, verzonden. Mijn vrouw was er content mee en ik dus ook:-)

Snelle levering, mooie producten, superleuke verpakking!

Snelle levering, mooie producten, superleuke verpakking!

Super goed

Mooi! Snel verzonden

Hele mooie armband

Alles goed verzorgd!

Binnen enkele dagen de bestelling al ontvangen en was keurig en leuk verpakt! De kortingscode die je zou krijgen bij het inschrijven van de nieuwsbrief volgde pas een aantal uren later in de nacht. Had de bestelling toen al geplaatst, want was wat haast bij. Vond dat wel een beetje jammer, toch 10%. Normaliter volgt dat meestal gelijk na de inschrijving. Later daarover contact opgenomen met de klantenservice, de bestelling was al onderweg en is dit alsnog gelijk toegekend, super!!

Geweldige site !

Ze hebben veel keuze, zeer kwalitatieve juwelen en goede prijzen. Ze leveren ook snel. Ik ben zeer tevreden over Mostert Juweliers !

Krom

Één oorbel was het eindstuk krom. Verder was alles netjes

Verpakking mooi maar te groot, product fragiel

Vond de verpakking heel mooi. Maar veel te groot voor een hangertje. Had in brievenbuspakket gekund of in envelop. Product leek heel fragiel, terug gestuurd. Verder formulier retourprinten is ook ouderwets en veel moeite als je geen printer hebt. En dus ook aardig wat betaald gezien het geen brievenbuspakketje was.

Erg fijn

Als ik bestel surf ik direct naar Mostert Juweliers. Inmiddels heb ik twee bestellingen geplaatst; één keer voor mijzelf een persoonlijk juweel en één keer een juweel voor mijn beste vriend. De hulp, het meedenken, snelle respons en service maken dat ik eigenlijk geen behoefte heb naar een andere juwelier te gaan. Dank en mogelijk online tot ziens. Met vriendelijke groet M.S.J. Spanjaard

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet