Laden reviews...
681 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, zorgvuldige verpakking en sieraden van hoge kwaliteit. De algemene ervaring is overwegend positief en de klantenservice wordt als behulpzaam beschreven. Een paar bestellingen kregen voorraad- of leveringsproblemen, maar die werden snel opgelost.
De oorbellen kwamen aan in een leuke verpakking en mooi doosje om ze in te bewaren.
carolina
Koog aan de Zaan
Correcte levering zeer verzorgde verzending voor een kleine bestelling dit is een aanrader, leuk horloge .
Mia
Antwerpen 2100
Alleen maar goede ervaringen mee!
Ria
Hooge Mierde
De oorbellen vind ik erg mooi. Ze waren verpakt als een cadeautje. Cadeautje voor mezelf!
Thessa
Den Haag
Hou toch op man
Beveelt niet aan
Daniel
Enschede
Mooi verpakt in een doosje. Snelle levering, de oorknopjes hebben een stevige sluiting. Veel keus in mooie zilveren oorknoppen.
Janny
SCHIEDAM
mijn bestelling vlug geleverd mooi verpakt helaas hebben jullie mijn retour en een omruiling al ontvangen maar nog niks terug gehoord
Lars
Ledegem
Het gekochte product ziet er super mooi uit. Ook de doos waarin het komt is mooi. Ik kan nu nog niet zeggen over hoe het product blijft. Daarvoor heb ik het te kort.
Elke
Kampen
Het is een fijn sieraad en verpakt in een luxe verzenddoos. Prachtige parel, klein maar passend bij de oorring.
Annelies
Arnhem
Ik heb een fijne ervaring met Mostert Juweliers. Prachtige sieraden en vakkundige hulp.
Rianne
s Gravenpolder
Alles prima in orde . Betrouwbaar , betaalbaar, snelle levering .
DeepHz
Butterfly-City
Ik heb een hele fijne ervaring bij het kooen van mijn bedel. Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als gia email. Het product bleek ook helemaal te zijn zoals ik hoopte.
7 September 2026
Ineke
Eindhoven
Het armbandje werd in een hele mooie verpakking bezorgd. Ben er blij mee. Het zag er precies zo uit, als ik me voorgesteld had.
Jo Anne
Laarbeek
Mooie horloge voor een tiener pols
Dous
Urk
Mooi hartje voor aan mijn ketting, alleen mijn ketting is te dun waardoor het open hartje vak op de kop hangt. Er verzwaring aan de onderkant zou beter zijn, zodat het hartje normaal blijft hangen aan ketting ongeacht de dikte of zwaarte van ketting.
Joyce
Almelo
Zeer tevreden hoe we geholpen zijn, denken met je mee en alles is naar tevredenheid opgelost!
4 September 2026
Fia
Anker
Zeker aan te raden ik heb een goede ervaring met deze juwelier.
4 September 2026
Marijke
Almelo
Echter wordt mij nu gevraagd een beoordeling te geven... maar ik heb het product nog niet ontvangen. Ik wacht dus tot ik het ontvangen heb en echt kan beoordelen.
mirjam
Ridderkerk
Zijn mooie Sieraden. Fijn en netjes ingepakt. Levering is ook snel. Aanrader
Henk
Rosmalen
Iets langere levertijd.
Taco
Schagen
mijn pakketje was prachtig verpakt!
2 September 2026
Margot
Rijswij
E
Meijel
Duidelijke website, snelle levering, heel mooi verpakt en ingepakt. Komen zeker nog eens terug.
Miriam
Maastricht
Ketting met gravure besteld. Kwaliteit is goed maar gravure is raar gedaan. Ze vragen netjes of alles naar wens is bij de levering van het product in de verpakking. Daarop gemaild dat het niet helemaal naar wens is met uitleg waarom. Gravure is raar uitgelijnd (niet in het midden) maar klantenservice reageert niet. Jammer!
Beveelt niet aan
Lucas