fijne webwinkel, goede service

Helaas was 1 sieraad toch niet op voorraad. Het geld werd binnen 2 werkdagen teruggestort en het andere direct verstuurd. Goede communicatie en mooie verpakking

Zeer tevreden!

Mooie duidelijke website, zeer snel geleverd en goed verpakt (ook wel belangrijk). En tot slot: mooie sierraden! Vandaar mijn 5 sterren

Mijn bestelling is goed gegaan en ik heb goed advies gehad

Alles is goed verlopen. Vriendelijk contact gehad via de chat en goed geadviseerd.

Super tevreden, prachtige kwaliteit

Degelijk verpakt, heel mooi gegraveerd. Top.

Snel en goed!

Bestelling was makkelijk te plaatsen, de bestelde ketting is snel en goed geleverd in mooie en slimme verpakking!

Geweldigggg

Zo'n geweldige juwelier met een prachtig groot assortiment aan sieraden waar ik zowel goud als zilver heb gekocht. Prachtig verpakt en zo snel thuis bezorgd, een super service. Een echte aanrader!

Prachtige ketting, snelle bezorging

Alles correct verlopen, snelle bezorging, ketting mooi verpakt in mooie doos. Top allemaal!!!

Slechte service dikke 0

Mijn ervaring is teleurstellend Terug gegaan maar mevrouw zei is niet van hier dus opsturen .maar al koop je wat voor 25,00 altijd terug komen als het niet naar je zin is ????? Gouden armbandje gekocht voor klein dochtertje haar tweede verjaardag was niet in de winkel dus werd mij vertel op internet van Mostert besteld met graveren Helaas na zes weken was kapoentje (van emaille eraf) Terug gestuurd armbandje koste toch 320,00 is toch geld en kreeg als antwoord was gedragen en beschadigd dus eigen schuld wat is dat tegenwoordig service ? Uit coulance 20% korting op uw volgende aankoop MET inleveren van je armbandje Dus stuur maar terug met je coulance Helaas flinke nasmaak wat een service Dus geen stap weer naar Juwelier Mosterd

Betrouwbaar en snel

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij deze juwelier. De bestelling (een goud ketting) werd snel geleverd (binnen 2 dagen!) en het product voldeed volledig aan de beschrijving en de kwaliteitsverwachtingen. Ik was in eerste instantie wat huiverig om online een kostbaar item te bestellen, maar deze site is absoluut betrouwbaar. Een professionele juwelier, een aanrader!

☆☆☆☆☆

Zilver online bestellen was even een dingetje. Maar het hangertje wat ik graag aan mijn kettinkje wou hebben zag ik alleen op de site van Mostert. Dus toch besteld, met een potje zilverpoets. Een paar dagen later werd het al bezorgd. Beide items samen in een hele luxe doos. Aangenaam verrast! Niet alleen door de verpakking waarin het kwam maar zéker ook door de prachtige hanger, een eenvoudig kruisje in mat en glans. Een écht sieraad. Alles met elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik mijn volgende bestelling hier ook weer ga plaatsen.

Super mooie producten en aanbiedingen en thuis bezorging betalingen via klarna, wel aangenaam.

Alles prima geregeld!

Ring gekocht voor verjaardag.

Goed en gedegen met snelle levering.

Op de site goede foto’s en uitgebreide realistische beschrijving. Wel een puntje van kritiek. Als je bij je bestelling kadoverpakking opgeeft, tegen extra betaling ( Wat op zich al vreemd is bij een juwelier die hoort er zo wie zo een kadootje van te maken.) dan kwam dat bij mij niet terug in het bestellingsoverzicht. Bij ontvangst zat het ook niet in kado verpakking. Wel mooi juweel.

Topshow

Product zoals omschreven, goede prijs/kwaliteit verhouding, goed op de hoogte gehouden over de verzending. Ik zou dit bedrijf aanraden.

Kwaliteit en snel geleverd.

Gewoon goed en betrouwbaar.

Helaas geen prettig retourproces

Wel een snelle klantenservice en mooie producten

super snelle levering

besteld via internet, hele snelle levering, en de sieraden zijn echt zoals ze op de website gefotografeerd zijn. Ik heb nu 2 sieraden via de website besteld en beide keren ben ik er heel blij mee.

Netjes met zorg geleverd!

Prima product

Goed geregeld, mooi product

Geweldige Service!!!

Bij het versturen is ons pakketje helaas onderweg zoek geraakt en daardoor ook nooit bij ons aangekomen. Omdat het voor een verjaardag en ook een voor ons zeer speciaal cadeau was, leek het onmogelijk om nog op tijd een vervangend cadeau te verzenden, maar het lukte Mostert Juweliers om het pakketje opnieuw te verzenden en 2 uur voor we moesten vertrekken, bij het ophaalpunt te laten bezorgen. Het mailcontact over het verdwenen pakketje was ook snel, direct en accuraat wat wel heel erg prettig was deze situatie. Zeer blij met deze topservice.

Fantastische service

Omruilen ketting was een verademing in Hellevoetsluit!! Tien met griffel!

Mijn bestelling heel snel ontvangen, goed verpakt ,het juweel zelf zit in een mooi doosje ,een tevreden klant ,zal zeker opnieuw bestellen.

Snelle verzending; prijs/ kwaliteit goed.

Op zich prima maar…

Achteraf zag ik dat wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief van Mostert je korting krijgt. Dat heb ik niet gezien waardoor ik die korting niet heb gekregen. Graag dus alsnog deze korting alstublieft.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet