Alles ging vlot

Via de mail heb ik contact gehad. Ik wou graag de pootafdruk van mijn overleden hond op een hanger. En dat is gelukt. Het ziet er super mooi uit. Ze hebben het netjes verpakt en het is goed aangekomen. Ik ben er ontzettend blij mee!

Gewoon wat besteld is keurig geleverd

Mooi juweel. Vlotte levering

Idem

Gang van zaken ronde betelling&levering gewoon zoals het hoort.

De presentatie enigszins 'over de top' - té beleefd. €5 extra voor een 'cadeauverpakking met reclame' is te gek. Het product - een kruisje - aan voorzijde mooie ronden hoeken/randen; aan de achterzijde niet. Geen scherpe kanten, maar je kunt het dus niet zomaar omdraaien.

Superblij met m’n Pandora bedel

Snelle levering. Mooi, leuk en stevig verpakt. Heel blij met mijn juweeltje.

Netjes op tijd

Eenvoudig bestellen, prima prijs. Product ziet er prima uit. Alles snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering Goede kwaliteit Mooi verpakt !

Snelle levering en prachtig ingepakt

Dit is SERVICE

Ik had een ringetje besteld en dit kwam in een prachtige doos, met een pakkende tekst!!

Mooie armbanden

Snel met versturen

Goed overleg mogelijk. Vlot opgestuurd en afgehandeld. Prima!

naar tevredenheid

zag er goed verzorgt uit

De bestelling was snel geleverd

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie sieraden die ook nog snel en correct geleverd worden

Prachtige ketting

Online gekocht, snellle levering en leuk ingepakt. Gouden Ketting heel mooi, afwerking achterkant hanger wat minder mooi, voor de rest een prachtige ketting!!Heel blij mee...:)

Ze hebben prachtige sieraden, zijn snel met leveren.

Mooie sieraden, heel veel keus snel geleverd. Fijn professioneel personeel. Ruilen of retourneren is geen probleem. Echt mijn favoriete juwelier.

Goed.

Goede service en snelle levering.

Avontuurlijke ervaring

Bij Mostert kan men mooie sieraden voor een acceptabele prijs kopen.

Alles naar wens

De bestelling vlot ontvangen en een mooie trollbead rijker

Op en top tevreden.

Vlotte verzending in mooie verpakking waarvoor mijn compliment.

geweldig

had een paar oorbellen nodig, waarvan er 1 ontbrak en men reageerde meteen, wisten precies welke het was en er zijn er weer 2 gekocht. Super service

Mooie sieraden

Mooie witgouden oorknopjes besteld bij Mostert Juweliers. Ik had ze snel in huis en ze waren heel netjes verpakt. Zeer tevreden. Ik heb hier al eerder besteld en ga dat zeker opnieuw doen.

Mooie aankoop gedaan

Heb 7 bedeltjes besteld en een armband .snel geleverd maar de armband zat er niet bij. Even gebeld en hij werd meteen nagestuurd.. Top service ben er zo blij mee...

Toppie

Fijne , duidelijke site met mooie afbeeldingen. Wordt netjes verstuurd.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet