Keurig

Uitstekende levering zat in mooie doos oorbellen waren ook erg leuk

Mooie collectie, snelle levering en suuuuuuper mooie verpakking, echt heel mooi gedaan.

Leuk cadeau, werd goed ontvangen

precies zoals op de website werd voorgesteld, mooi op tijd, iedereen blij

Fijne ervaring

Besteld online. Duidelijke website. Keurig verpakt en snelle levering. Bestelling voldoet aan verwachting.

Heldere website, keurig verzonden.

Website was overzichtelijk, snel het product gevonden. Goede prijs. Keurig verpakt en verzonden.

Super service!

Snelle service en prachtige gouden piercing voor een reasonable prijs! Ook kwam het in een heel mooie verpakking waardoor het voelde alsof een cadeautje kreeg!

Prima levering

Superfijne webwinkel

Mooie gouden kettingen. Snel geleverd. En geen problemen als je iets minder mooi vindt. Superfijne webshop Kees Piepenbrock

Netjes geleverd en goede service bij omruilen.

Ik had een paar klapcreolen besteld en die bleken iets kleiner als de maat die op de website aangeven stond. Ik heb erover gebeld en ik mijn geld werd netjes teruggestort, waarna ik als nog een ander soort besteld heb en die zijn naar volle tevredenheid !

top

zoals altijd weer snel geleverd. de bestelling is zoals verwacht. moi verpakt top product. mijn vrouw is er heel blij mee

Schitterende sieraden tegen een scherpe prijs

Mijn bestellingen zijn altijd snel in huis, de sieraden zijn van uitstekende kwaliteit, enige minpuntje is, toen ik een sierraad wilde annuleren de dag na de bestelling moest ik wachten totdat deze bezorgd was omdat het sierraad al ingepakt was dat vind ik sonde, maar de communicatie was perfect hieromtrent. Ben uiteindelijk zeer tevreden. Eric kuik

Leuke ketting mooie kleur steen goede kwaliteit

Mooie ketting van malachiet met zilveren bolletjes Jammer is wel het minuscule slotje waardoor de ketting moeizaam aan gedaan en afgedaan moet worden

Snel geleverd in mooi doosje

Sieraad zoals op het plaatje. Snelle levering en mooi verpakt.

Ik ben heel fijn geholpen, ben super tevreden!!!

Snelle bezorging, mooie kwaliteit

Prachtige sieraden van goede kwaliteit, groot aanbod, 'siddags besteld, volgende dag had ik het al in huis. Zeer tevreden.

geweldig.

Ik was heel benieuwd naar het cadeau. Het waren prachtige oorknopjes. Keurig ingepakt, was een verrassing. Keurig op tijd .

Wisselend

De eerste bestelling prima maar deze laat op zich wachten?????

Ik ben er blij mee!

De armband is precies zo als ik hem had verwacht. Prima kwaliteit en snel geleverd in een mooie verpakking. Kortom: ik ben er erg blij mee!

Service gericht, vriendelijk en snel

Haakje van mijn oorbel was niet helemaal goed. Na overleg met een zeer vriendelijke mevrouw, kreeg ik advies en vervolgens korting. Echt heel prettig. Snelle service, vriendelijk en meedenkend en mooie oorbellen voor een gunstige prijs. Zeer tevreden!

Zag er heel leuk uit.

Mooie levering!

Fijne website. Vriendelijke klantenservice. De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Dat is nog eens TOP service.

Zeer bijzondere sieraden

Zij hebben hele mooie sieraden, ik had een hanger besteld die heel snel geleverd werd, en supermooi verpakt was

Snelle levering en heel mooi verpakt!

Snelle levering en heel mooi verpakt!

Prachtig sieraad

Sieraad was in het echt nog mooier dan op de foto. Ook de gravure helemaal naar wens. Tenslotte ook nog snel in huis. Dank!!

Jolies

Parfait