Gewoon heel goed.

Zeer mooi ingepakt en een snelle levering. Ik was zeer verrast. En de armband is prachtig.

Helemaal top.

Als eerste hebben ze voor mij een hele mooie collectie. Verder als je wat besteld, je het snel in huis hebt, en heel netjes en verzorgd verpakt. Ook is het fijn dat ze per mail laten weten hoe je je sieraden het beste mooi kunt houden. Kortom: ben heel tevreden.

Zeer snelle levering

Goede omschrijving product en snelle levering ervan.

Van aankoop tot levering alles fantastisch verlopen!

Mijn complimenten voor deze juwelier wat ik al eerder vermelde van aankoop tot levering fantastisch. Snelle levering alles keurig ingepakt! De sieraden zien er erg mooi uit. Mooier in echt! Ik raad iedereen die van sieraden houd deze juwelier aan!

Fijne prettige snelle levering!

Prettig contact goed advies!

Goede communicatie, aflevering geheel volgens afspraak

Alles in orde en levering precies volgens schema

Goed en mooi verpakt

Goede en correcte info zowel op de site als via mail.

Op basis van mijn recentste ervaring zou ik dit aankoop-kanaal zeker durven aanbevelen aan derden.

Mooie kwaliteit

Ben blij met deze mooie oor ringen Mooie kwaliteit en snel verzonden Bedankt

Gewoon geweldig

Mijn echtgenote had een geboortesteentje kwijt uit haar hanger maar zijn in Spanje en ze hebben er nieuwe opgestuurd en nu is het juweel terug in orde met dank aan de goede zorg van de klantendienst ,echt tof een dikke tien verdient . Mvg Frank Claes

Snel en goed

Snelle en een goed

Tijdig bestelde geleverd gekregen

Goed verpakt en als beschreven artikelen ontvangen

Vlotte levering

Levering was vlot. Oorbellen vallen iets kleiner uit dan gedacht maar voldoen aan verwachtingen.

Netjes en correct geleverd

Slecht

Sterling zilver ring gekocht,met mijn naam letter,ring heeft heel veel krassen naa 1 week ,en de letter is lelijk. Als ik de ring niet had gedragen,was de ring in retour gegaan…en dat voor bijna 60€….hier wordt het bij mij niet meer gekocht!

Mooie sieraden van goede kwaliteit. Snel geleverd in kadoverpakking.

Mooi!

Prachtige verpakking en mooie oorbellen, een cadeautje om te krijgen.

Perfecte webshop

Bestelling online gedaan. Na 2 dagen levering in een prachtige verpakking. Hier word je blij van. Top

Zeer snelle afhandeling van klacht.

De oorclips die ik besteld had voldeden niet aan mijn verwachting. Na een telefoontje is alles perfect afgehandeld.

Vind het jammer dat hij zo klein is

Bedel was erg klein erg jammer

Goeie service

Goeie service en aardige medewerkers

Bijzonder goed

Bestel- en bezorginformatie volgt snel . Levering binnen twee dagen. Fijn om MET een kado op een verjaardag te verschijnen.

fijne webwinkel, goede service

Helaas was 1 sieraad toch niet op voorraad. Het geld werd binnen 2 werkdagen teruggestort en het andere direct verstuurd. Goede communicatie en mooie verpakking

Zeer tevreden!

Mooie duidelijke website, zeer snel geleverd en goed verpakt (ook wel belangrijk). En tot slot: mooie sierraden! Vandaar mijn 5 sterren

Mijn bestelling is goed gegaan en ik heb goed advies gehad

Alles is goed verlopen. Vriendelijk contact gehad via de chat en goed geadviseerd.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet