Prachtig verpakt

Snelle levering / mooie verpakking

Het hangertje dat ik heb besteld, voldeed volledig aan de verwachting. Levering was snel en ondanks dat ik geen cadeauverpakking had besteld, leek deze verpakking er wel op. Kortom meer dan tevreden.

Mooie items snel en secuur geleverd,zeer blij mee!

Precies als de verwachting,bovendien mooi verpakt en heel snel geleverd! Zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde bedels!

Snelle service en prima alles geleverd

Goede kwaliteit

Mooie zilveren ketting ontvangen, zeer content.

een feestje

Grote keuze in sieraden. Redelijke prijzen. De sieraden die ik kocht waren mooi en goed afgewerkt; voldeden volledig aan de beschrijving. De levering verliep goed en met voldoende communicatie. Elisabeth

Uitstekende service!

Product was zoals omschreven. Keurig verpakt en tijdig geleverd. Zeer tevreden mee

Gemakkelijk te bestellen en als het niet naar wens makkelijk te ruilen of geld terug

Te weinig mogelijkheden wat betreft klantenservice

Ik bestelde twee artikelen en één daarvan was beschadigd. De enige optie was om het artikel retour te sturen, maar dat werd problematisch omdat dat een persoon wel het cadeau zou ontvangen en de andere niet. Mostert bood geen andere oplossing zoals een beperkte en daarmee hield het op. Ik vond dat teleurstellend.

Goede en snelle service

Eenvoudige bestelling en snelle reactie op gestelde vraag.

Grote keuze, snel verstuurd

Een prettige webshop met groot assortiment. Snelle verzending, sieraad heel mooi verpakt.

Mooie oorbellen en snel geleverd! Ben zeer tevreden

Mijn ervaring met Mostert is zeer positief

Het pakje was keurig verpakt.

Topservice! Mooie juwelen en snel geleverd

Heel goede webshop! Ik had een paar oorbellen besteld en vond ze uiteindelijk niet bij me passen. Direct mogen ruilen, vaak updates gekregen over de stand van zake en alles is top verlopen. Ik raad ze zeker aan en bestel zelf zeker nog opnieuw❤️

Goede klantenservice en snelle bezorging

Vriendelijke klantenservice en zeer behulpzaam. Ook de levering was snel en precies op tijd. Uiteraard ook helemaal tevreden met de ring!

Alles perfect

Prachtige oorbellen

Heel blij met mijn nieuwe aankoop!

Geen goede aankoop

Het oogje van de hanger is zo klein dat die er nergens inpast. Ik heb dat bij 10 kettingen geprobeerd. Het lijkt express zodat je ook de ketting bij hen gaat kopen!

Mooi assortiment.

Mooie oorknopjes en snelle bezorging.

Precies goed

Uitstekende service

Uitstekende service

Zo mooi het hartje met de vlinder ben er heel erg blij mee

Tot nu toe prima

Mijn ervaringen zijn nog onvolledig, ik moet de btalingsafhandeling nog afwachten.

Tevreden

Buiten Gewoon!!