Netjes correct en snel met een mooie verpakking

Wat je ook besteld bij Mostert, het is altijd even mooi. Je krijgt waar voor je geld.

Super, veel keuze, snelle service

Ruim assortiment, snelle levering, leuk verpakt

Perfekte foto's op de site. Juwelen zijn zo als op foto....en ZO geweldig leuk ingepakt!!!!

Op tijd geleverd

Precies zoals verwacht

Online een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over mijn aankoop. Op de website is voldoende informatie te vinden en makkelijk een bestelling te plaatsen en leveren door post nl is een pluspunt want die komen hier nog netjes aan de deur hoewel dit aangetekend was maar toch. Dus al met al 5 sterren.

Mooie sieraden, snel en mooi verpakt geleverd

Prachtige oorbellen, goeie kwaliteit. Werd keurig verpakt verzonden, met een dag geleverd.

Super snel geleverd. En ook nog mooi i gepakt.

Snelle nette levering

Goed verzorgd en netjes ingepakt en geleverd

Grandioos

Voldeed 100% aan omschrijving en zeerste en netjes afgeleverd.

Uitgebreide collectie , kwalitatief zowel als kwantitatief

Zeer klantvriendelijk , meedenkend , correcte en snelle dienstverlening.

Goede communicatie en snelle levering

Heb zilveren creolen gekocht, die volledig aan mijn verwachtingen voldoen.

Prima ervaring

Ik heb een bedel besteld. De website maakte het makkelijk te vinden en het werd snel geleverd. De bedel kwam in een hele mooie verpakking.

Snelle levering, volgens afspraak. netjes verpakt en product zoals beschreven.

Snel en nauwkeurig

Krijg verpakt en snel geleverd. Artikel is precies zoals beschreven.

Heel goed! Een aanrader.

Met Mostert Juweliers is het aangenaam werken. Goede en snelle service. Correcte en vriendelijke medewerkers.

Snel en met aandacht geleverd.

Ik was blij met de zorgvuldige en liefdevolle verpakking van het sieraad.

Exact t bestelde product, zeer snel en mooi verpakt geleverd.

Cadeauverpakking is aanrader!

Bij de bestelling ook de cadeauverpakking erbij besteld. Heel blij mee, het pakketje kwam super leuk aan!

Alles piccobello !

Alles OK !

Heel tevreden

Heb mijn juweel heel vlug ontvangen ben er blij mee.

Armband na twee maanden stuk

Maar na dat ze hem terug hadden, besloten ze gelijk een nieuwe op te sturen Incl het bakje waarin ik hem vervoerde voor retour. Dus blij mee. Al hoop ik niet dat dit nog een keer gebeurd in zo’n korte periode

Aangenaam verrast zo supersnel kreeg ik het bestelde in huis!

Prachtig verpakt vond ik de Pandora bedels die ik bestelde voor mijn kleindochter voor Sinterklaas!

Hangertje besteld en zeer snel gekregen. Alles goed en mooi verpakt en het hangertje is een heel mooi bescheiden sierraad. Ben er heel blij mee!

snel mooie vlotte service

goede snelle service