Alles naar wens gegaan , helemaal top !

Erg tevreden , zowel product als de snelle levering . Ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Heel goed,. Klanten vriendelijk, goede kwaliteit

Mooie produkten, snelle levering

verrassend

Van de buitenkant zag de verpakking eruit als een bruin kartonnen doosje maar de binnenkant zeer origineel verpakt, echt een mooie verrassing.

Snelle levering en een fraaie verpakking.

Goede kwaliteit product.

Ik had een ring en twee losse oorknoppen besteld. Bij levering bleek 1 oorknop beschadigd. Ik heb direct de klantenservice gemaild en kreeg de volgende dag een nette mail met excuses en gratis retour label. Na ontvangst van retour is direct een nieuwe oorknop verzonden. Inmiddels ontvangen en zeer tevreden!

Tevreden

geweldig

Mooie sieraden snelle levering

Mooie sieraden en werd snel in een mooie verpakking geleverd. Na levering krijg je nog een e-mail hoe je je sieraden het beste onderhoud. Top service

Top webshop!

Super goede webshop, met fijne service. Pakket was er snel, en armbandje was mooier dan op de foto. Aangezien ik wel de cadeauverpakking wilde, maar eerst het armbandje wilde zien; heb ik heel attent het cadeaupapier separaat verpakt gekregen. Top service!

Snel geleverd en mooie ketting

Snelle levering en mooie sieraden

Snel geleverd, ook in een mooie doos verpakt. Mooie oorbellen voor onze dochter.

Contact super, snelle verzending

Oorbellen besteld als kado. Telefonisch contact gehad over verzending, zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt super!

Komt afspraak na, mooi ingepakt.

Zeer goede communicatie en service

service Zeer goede communicatie en service Zeer goede communicatie en service

Levering was perfect. Mooie verpakking.

Mooie kwaliteit, super snelle levering.

Goed, mooi model

Makkelijk online bestellen

Wat ik heb besteld ziet er ook zo uit in ‘t echt. Leuk verpakt.

B

Is goed

Goede, nette en betrouwbare service

Gouden hangertje besteld. Maat was moeilijk inschatten, ook telefonisch was dit lastig te beoordelen. Uiteindelijk na ontvangst heel gemakkelijk kunnen ruilen.

Prettig

Snelle levering, mooi verpakt, mooi sierraad, fijne aftersales.

Blij verrast toen ik de doos opende !

De sieraden worden heel mooi geleverd. En zaten goed vast in de verpakking. Een feestje om uit te pakken. Ik was verbaasd want de meeste leveringen zijn niet zo chique!

Zeer mooie sieraden voor een nette prijs

Goede omschrijvingen en foto's van de sieraden. Komen mooi en veilig verpakt binnen. Goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Binnenban 19