snel geleverd het pakje

echt zilver, omdat van juwelier is, zijn niet veel juweliers die een website hebben, top! want ik krijg last van nep zilver of nep goud, en nu weet je zeker dat het goed zit.

Snelle en pakket lijkt een kado

Binnen korte tijd had ik mijn bestelling binnen. Exact binnen de levertijd, in een van de buitenkant gewone doos maar als je hem open doet..; een waar kado voor jezelf! De gekochte oorbellen waren precies zoals ik verwacht had dus ook de omschrijving op de website en de foto’s zijn realistisch. Erg blij dus en zal een volgende keer, zeker eerst searchen bij Mostert juweliers.

Vriendelijk maar niet behulpzaam

Ik kocht een armband tgv mijn 50e verjaardag met gouden schakels waar onze lokale goudsmid naamplaatjes van goud aan maakt. Toen ik de armband ontving en wilde passen verboog het slot meteen. Ik heb hierover een klacht gemaakt. De goudsmid zegt dat het slot veel te zwak is voor deze armband. Ik wil dus ook geen vervangende armband met hetzelfde slot! Helaas krijg ik weinig medewerking en maakt nu onze eigen goudsmid er een goed slot aan, op mijn eigen kosten.

Helemaal goed

Paar mooie oorringen besteld. Snel en netjes thuisbezorgd. Het is gewoon een feestje als je de doos openmaakt. Goede service! Blij mee!

Heldere inschrijving en foto’s.

Goede en snelle levering, mooie verpakking.

Oorbellen besteld en de kwaliteit is precies zoals beschreven, ben er heel blij mee.

Snelle levering, prachtig verpakt!

Prachtige, zilveren creolen besteld, 70mm. Wat een prachte, vooral licht-gewicht creolen. Ze dragen ontzettend fijn. Maar wat was het ook prachtig ingepakt! Het was écht een feestje om de oorbellen uit te pakken. Dit is mijn 2e keer dat ik iets online heb besteld bij Mostert Juweliers. Het is écht een aanrader! Dank jullie wel Mostert Juweliers!!! #happycustomer #neewordnietbetaaldvoormijnreview :-)

Alleen maar positief

Gemakkelijk bestellen, snelle levering en in een mooi doosje. Een vraag werd dezelfde dag nog beantwoord.

Is heel goed verlopen gr Sandra

Was optijd mijn paketje gr Sandra

Heel plezierig

Voor verjaardag van mijn vrouw zocht ik al enige tijd naar een sieraad dat er uit sprong. Via "Pinterest" vond ik dat bij Mostert Juweliers. Bestellen was eenvoudig, levering snel. Iedereen blij!

Snelle levering,goed verpakt

Snelle levering,fijne kwaliteit

Service welke service die is er niet

Als je daar iets koopt is het garantie tot de deur als je dan terug gaat met een gegronde klacht zeggen ze dat het al te lang geleden is gekocht in november retour in januari die situatie waardoor dat komt wij gingen op vacantie naar canada en dat was bekent bij de verkoopster

Blij met mijn gouden oorbellen en heel tevreden over de snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt.

Fijne en snelle service

Kerstcadeau besteld en na mail werd ruiltermijn direct gewijzigd tot na 1 januari. Voor de maat van de armband had ik gemeten, maar we vonden de armband toch iets te ruim. Teruggestuurd en kleinere maat besteld. Aankoopbedrag van te grote armband binnen paar dagen terug en ontvingen de beter passende maat van de armband ook binnen een week. Niet vergeten te melden dat alles ook een mooi doosje verpakt is.

Oorbellen zagen er precies uit als op afbeelding. Snelle levering.

uitstekend

Mooi assortiment horloges.

Hele mooie assortiment horloges waardoor het moeilijk kiezen was. Maar het is me toch gelukt.

Alles naar wens gegaan

snel en netjes...Top

snel en netjes

Hele goede service

Regeren snel en heel correct

Prima webshop

Gouden naamketting gekocht ...snel gemaakt van uitstekende kwaliteit en mooi gemaakt en snel bezorgd in een mooie cadeau verpakking.......een aanrader.

Prachtige oorbellen

4 januari prachtige zilveren oorringen gekocht. Mooie kwaliteit en een goede prijs. Binnen 2 dagen had ik ze binnen en ze waren ook nog in een heel mooi doosje geleverd. Ik zal zeker nog een iets kopen bij mostert juwelier.

geweldig

snel, professionel

Snelle levering, geweldig verpakt, een kadootje!

Ondanks de drukke decemberperiode had ik mijn bestelling snel in huis in een prachtige doos. Helaas moest er geruild worden maar ook dat ging snel en soepel.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet