Snelle levering en super leuk ingepakt

Snelle levering, mooi verpakt. Een klein min puntje: had brievenbuspost kunnen zijn.

Prim services

Op tijd geleverd

Prima afhandeling door medewerkers

Zeer goed geholpen door medewerker winkel in Dordrecht

Snelle levering, veel aandacht voor het pakketje.

Goede en mooie verpakking en snelle levering

Snel en goed

Toppie!!

Het bestelde ziet er netjes en mooi gemaakt uit. Is goed verpakt en wordt snel verstuurd.

Geweldig verpakt

Super mooie oorbellen, heel netjes verzonden. Informatie via de mail voldoende en up-to-date.

zeer leuke ervaring , topmensen !!

bestelling snel geleverd

Erg netjes verzorgd

Erg netjes verzorgd

Goede en snelle service

Heb een sieraad online besteld bij Mostert juweliers met cadeauverpakking. De levering was snel binnen en was erg netjes verpakt. Op het eerste oog ziet het sieraad er erg mooi uit!

keurig verzorgd, snelle levering

keurig verzorgd, snelle levering, bestelde artikel geheel naar wens

super goede service

goede kwaliteit sieraden en ruilen blijkt geen probleem,wordt heel netjes verzonden.Blij mee.

Levering ???

Voorlopig heel slecht ,pakketje is verzonden naar factuuradres en jullie hadden nog gezegd ,doe een mail om te bevestigen naar waar het moest verzonden worden ,maar nu ligt mijn pakket in een PostNL punt dat niet in de buurt is ,hopelijk als het terug bij jullie is kunnen jullie mij contacteren hoe het verder gaat . Mvg en prettig weekend.

Geen dagelijks onderwerp, door u uitstekend verwerkt

Mijn ervaring is zonder meer goed te noemen. Accuraat, vertrouwd en plezierig zou ik mijn contact met u willen noemen. De afhandeling ging vlot en correct. Met dank

Goede service.

Goede service.

Mooi artikelen snelle levering

Mooie ring netjes in luxeverpakking verzonden binnen 3 dagen.

Snelle goed service

Snelle goede service

Superformiweldigeindefantacolozachtig

Mooie fijne kettingen Snel bezorgd

Snelle levering, keurig verpakt

goede service

Snelle levering en kwaliteit goed

mooie armbandjes

snel correct

Fijne klantenservice

Armband besteld, maar was te groot. Na even bellen kreeg ik een retourformulier en kon in hem zo terugsturen. Een paar dagen laten de nieuwe armband netjes thuisgestuurd. Erg prettig!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet