mooie armbandjes

snel correct

Fijne klantenservice

Armband besteld, maar was te groot. Na even bellen kreeg ik een retourformulier en kon in hem zo terugsturen. Een paar dagen laten de nieuwe armband netjes thuisgestuurd. Erg prettig!

FENOMENAAL

Bestelling via de website gedaan en het geleverde voldeed volledig aan de verwachting. Een pracht sierraad in een mooi geschenk verpakking (weliswaar tegen meerprijs).

Snel en simpel.

Via de website iets besteld. Drie dagen later in huis. Ik heb niks te klagen en zou er zo weer wat bestellen.

Goede service, mooi product. Waar voor je geld.

Prachtig ingepakt. Had ik niet beter gedaan. Mijn vrouw was er super blij mee. De ketting is volgens verwachting en precies als op de foto.

Mooie sieraden, komt helemaal overeen met wat er op de website vermeld staat. Goed verpakt en snel geleverd.

Uitstekend.

Duidelijke omschrijving, mooie verpakking en snel geleverd. Blije vrouw.

Prima geschenk gevonden

Ruime keuze, vlotte levering, mooie verpakking en goede prijs kwaliteitsverhouding

Snel en goed verzorgd geleverd

Nog geen ervaring

Mooie sieraden, snel en veilig geleverd

Zo als verwacht

Op tijd. Mooi verpakt. Kwaliteit zeer goed

Net als in de winkel zelf is de webshop duidelijk en overzichtelijk. De levering is snel.

Goed!

Snelle levering,mooi verpakt!

Prachtige armband!

Prachtige armband, precies zoals beschreven! Mooie en luxe verpakking, snelle verzending!

Snelle en goede service

Blij

Mooi en goed verpakt dank je

Gewoon topper

Prijs goed kwaliteit goed,kortom topper!

Vlotte levering mooe oorhangers

Oorhangers mooi, kon alleen niet goed de sluiting zien op de foto‘s, dat vind ik het min puntje

Goede service, snelle verzending.

De hanger die we hadden besteld was men vergeten te graveren. Voor ons was dat een geluk want de hanger was wel erg klein. Een grotere besteld en zonder probleem werd deze ruil met korting binnen 5 werkdagen bezorgd in een representieve verpakking. Vandaar 5 sterren voor Mostert Juweliers.

Artikelen precies zoals omschreven en netjes ingepakt. Pakket ook zoals beschreven op tijd aangekomen.

Voldoet volledig aan mijn verwachting

Mooi product

Snelle levering, mooi ingepakt!

Mooie producten en snelle service

Uitstekende service en mooi product

Net voor kerst besteld en mooi op tijd geleverd.

Hele goede service

Voor kerst mooie oorbellen besteld met cadeauverpakking en nog voor de kerst geleverd in een doosje met aan de binnenkant heel mooi afgewerkt en ingepakt. Mij vrouw was heel erg verrast. Super service.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet