Mooie sieraden

Twee maal een bestelling gedaan. Zeer tevreden!

Tevreden

Mooi product, zeer snel geleverd

Mooie oorbellen, snel ontvangen

Ik heb mijn oorbellen binnen een paar dagen ontvangen. Ze waren prachtig ingepakt en zijn heel mooi van kwaliteit.

Prima. Vlotte levering. Doosje waar goeden ketting in was verpakt viel wat tegen.

Overzichtelijke website. Door omstandigheden genoodzaakt om online te bestellen, maar het gegeven dat er een winkel “om de hoek” was, het aangedurfd omdat in geval het sieraad tegen zou vallen, de mogelijkheid om naar een winkel te gaan aanwezig was. Vond het doosje waarin het gouden kettinkje was verpakt wat tegenvallen. Dat had wat chiquer gemogen zodat het beter bij (de waarde van) het kettinkje zou hebben gepast. Kwam nu wat goedkoop over. Verder tevreden.

viel tegen

de cadeauverpakking viel zwaar tegen voor 3.95

Slappe kwaliteit gouden oorringen

Ik wilde mijn gouden oorringen dichtklikken en vouwde de ring dubbel .Zit nu een breuk in.

Goed geregeld

Mooie en goede verpakking.

Prima ervaring!

Mooi ingepakt de oorbellen die ik besteld had thuisgestuurd gekregen. Snelle service!

Kerst cadeau mooi en tiptop ingepakt ontvangen

Goede keuze en kwaliteit en keurig ingepakt en snel thuis bezorgd

Snelle levering, mooi verpakt in cadeau papier. De oorbellen zitten ook fijn.

Mooi verpakt

En netjes op tijd geleverd top een aanbeveling

Tip

Snelle levering en mooi assortiment.

Gewoon goed geregeld

Goed geholpen in de winkel en bij het niet op voorraad hebben snel thuis bezorgd

Super snelle service

Snel en correct

Heel mooi ingepakt, heel snel geleverd.

Ook mijn derde bestelling naar volle tevredenheid geleverd Sieraad precies zoals verwacht, schitterende cadeauverpakking en binnen 1 dag geleverd.

Uitstekende service

Snel bezorgd

Zeer goede service

Op mijn vragen die ik per mail stelde kreeg ik heel snel en duidelijk antwoord. Ook mailwisseling na verwarring over het afleveradres is heel fijn verlopen. En met als resultaat een prachtige armband.

Mooie sieraden

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levertijd en what you see is what you get

Snelle levertijd en what you see is what you get

Besteld en snel ontvangen

Vlak voor de kerst besteld en op tijd onder de kerstboom kunnen leggen.

Alles is naar wens gegaan

Ik heb voor mijn vrouw oorbellen besteld en dit is naar wens gegaan. De oorbellen zijn in 2 dagen geleverd en netjes verpakt.

Mooie site en keurige afhandeling

Veel keuze en na bestelling wordt netjes verzonden.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet