Heel erg mooi

Hele mooie hanger met 3,hartjes ontzettend blij mee symboliseren mijn 3,kleinkinderen

Prachtig verpakt en snelle levering

Prachtig verpakt snelle levering ook de Mails met aanbiedingen zijn altijd leuk

Snelle levering, precies zoals op de foto's

Zoals bovenstaande

Perfecte service

Uitstekende service, snelle verzending en de klantenservice is top!

Een gouden kettinkje gekocht, goede en snelle communicatie via de mail.Snel verzonden

Mooie ring, snel verzonden

Een mooie ring, voor een nette prijs. Eenvoudig qua bestellen en betalen. Snel geleverd.

heel goed

heel mooi artikel-- ben er heel blij mee. Prijs verhouding heel goed. Zeer snel geleverd en geweldig verpakt. Heel jammer dat het niet aangetekend verstuurd was.

Mooie producten en goede service.

Mostert heeft mooie sieraden voor een dito prijs. Ook wordt het bestelde snel geleverd. Mijn ervaringen zijn dus zeer positief en ik bestel een volgende keer opnieuw zonder aarzelen bij Mostert.

snel en accuraat

Snelle levering en mooi gepresenteerd in verpakking die je zo kado kunt doen.

Dat kan in 2 woorden: Zeer positief!

Door mij is een bestelling online gedaan, dus dan is het altijd maar de vraag of het bestelde, de afhandeling én de levering voldoet aan de verwachtingen. Ik mag wel stellen dat voornoemde geheel heeft voldaan aan mijn verwachtingen, vandaar mijn positieve review.

Mooie kwaliteit!

Zeer tevreden met mijn sieraden!

Service

Niet enkel het artikel is prachtig, maar de verpakking is ook al een cadeautje op zich. Het bedrijf doet veel moeite.

uitstekent

snelle levering mooie verpakking

Top!!!

Niks op aan te merken. Snelle levering, mooi product en heel leuk verpakt

Uitstekende service

Mijn dochter wilde graag een paar oorbellen van Juwelier Mostert en die heb ik voor haar besteld en zijn per post keurig netjes op een dag voor haar verjaardag bezorgd. Het doosje waarin deze oorbellen werd verzonden, was bijna net zo mooi als de oorbellen zelf! Ook telefonisch is Juwelier Mostert uitstekend bereikbaar. Kortom ik was als erg blij dit te horen van mijn dochter en ik ben dan ook zeer tevreden ben met Juwelier Mostert.

Snel en in mooie verpakking geleverd

Snelle levering. Voldoet aan de verwachtingen. Netjes verpakt

Ik had eerst oorbellen besteld die in werkelijkheid veel kleiner waren dan ik had gedacht. Heb deze moeiteloos kunnen omruilen voor andere. Ben daarbij goed telefonisch geadviseerd. Nu helemaal tevreden.

Fijne website, duidelijk, goede informatie over de producten, afwerkingen, lengte, etc. Snelle verzending, mooi verpakt. Prachtige huis collectie. Ik kom zeker terug.

Armband kwam snel binnen en lijkt prima kwaliteit te zijn.

Daar de armband nog niet gedragen word weet ik niet hoe mijn partner er op gaat reageren. Is voor onze ceremonie eind augustus. Ziet er mooi uit. Word verstuurd in mooie geschenk verpakking.

Goede service, mooie sieraden

Mijn bestelling was snel geleverd en mooi ingepakt in cadeauverpakking, weliswaar tegen betaling. Helaas moest 1 artikel retour omdat ie te klein was, deze is netjes afgehandeld en verwerkt. Prima tevreden en zal als ik weer eens sieraden wil daar zeker weer bestellen.

Als eerste compliment hoe het bezorgt is en dan zo leuke mooie cadeau verpakking ik heb de ketting nog niet kunnen geven aan mijn kleindochter 6 jullie pas laat ik jullie daarna weten hoe zij hem vond gr anneke

Goed verzorgd

Snel en precies zoals omschreven!

Product als beloofd, snel geleverd

Helemaal top

Wilde een naamketting laten maken voor een vrouw die veel voor me betekent alleen in het arabisch. Gebeld met de vraag of het mogelijk was en vervolgens een bestelling gedaan. Kreeg netjes een mailtje met een ontwerp erbij of het naar wens was en het uiteindelijke sieraad was echt heel mooi gemaakt en een prachtig formaat. Al met al zeer tevreden over de service en de kwaliteit!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet