Vriendelijke gewone man waarbij je jezelf kan zijn .

Vriendelijke benadering, goede service .

Helemaal tevreden

Snelle en correcte levering van een mooie ring.

Helemaal goed

Hadden een mooie lange ketting besteld en vanaf de bestelling tot aflevering was allemaal netjes verzorgd. Je moest tekenen voor het pakketje wat mij wel een veilig gevoel gaf. En het vervoer doosje was ook helemaal mooi van binnen afgewerkt. Echt een cadeautje!

Betrouwbaar en snelle levering

Bestellen gaat heel simpel en vlot. Levering ook vlot.

Super service!

Denken met je mee en leveren goede service.

overzichtelijke site, ruimmakkelijk zoeken en bestellen

Goede klantenservice, behulpzaam, oplossingsgericht

Product zoals verwacht en snelle levering

Product werd in een mooie setting gepresenteerd - Leuk!

Tevreden met de aankoop.

Altijd spannend als je iets koopt via internet. Komt het gebodene overeen met de beelden welke je gezien hebt? Hier duidelijk ja!! Ook nog snel geleverd. Goed verpakt zodat je geen idee hebt wat erin zou kunnen zitten. Mooi sieraad. Verpakking in het doosje zou nog iets specialer kunnen.

vraagteken

Heb een paar hele mooie oorbellen besteld moesten helaas retour waren voor mijn dochter een beetje te groot. Zat in een ongelooflijke luxe verpakking heel mooi en kan verder nog niet oordelen ze kunnen in het weekend geen retour aannemen dus retour is pas aangekomen en moet nu wachten op de kleinere oorbellen die lijken op de grote die ik retour heb gestuurd dus tot nu toe goede ervaringen en ja door de post.nl duurt het allemaal wat langer.

vraagteken

Buddha to Buddha ring maat 22mm lastig te vinden Mosterd juwelier had het met de logo horizontaal. De ring is prachtig zoals op de foto en netjes op tijd bezorgd. Ik ben er heel blij mee.

Helder, snel en vriendelijk

communicatie is snel en prima! Vriendelijk Goede omschrijvingen van de producten. Vriendelijk dank Chahat

Goede website en netjes op tijd bezorgd en mijn Buddha to Buddha ring is prachtig ben er heel blij mee.

Uitstekende service!!

Mooie collectie en prima service. Kortingsperiode was voorbij maar werd nog wel vermeld op de site. Deze korting is keurig verrekend. Een voorbeeld voor vele winkeliers. Mooi product en netjes verpakt ontvangen. Tot de volgende keer!!!

Uitstekende service!!

Prima geregeld volgens de verwachtingen

makkelijk besteld, goede prijs, redelijk snelle levering volgens de toegezegde levertijd. Prima dus.

Prima geregeld volgens de verwachtingen

Zeer Tevreden!!!

Zeer Tevreden over alles. naar levering bleek dat de ring net te klein was netjes retour gestuurd en Mostert maak het wat grote. klantenservice zeer behulpzaam.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet