Zeer goede service.

Zeer tevreden over het product. Bestelling verliep vlot en netjes. Had iets teveel besteld en kon retour l. Ook de retour werd vlot afgewikkeld.

Service wad goed en snel. Alleen het zilver is naar mijn idee niet echt zilver.

Snelle levering en prachtige kwaliteit. Goed verpakt, dus sieraden zijn mooi beschermd

Mooi aanbod en topservice!

Ik vind het aanbod mooi en het winkelen ging makkelijk, fijne website. Ik had een cadeau gekocht en dat moest helaas geruild worden, maar dat ging hartstikke goed, ik ben heel blij met Mostert Juweliers, een aanrader!

Mooie spullen

Netjes geleverd en op verzoek de ruiltermijn verlengt

Bestelde art.goed van kwaliteit

Na het bestellen art.na paar dagen mogen ontvangen

Zeer goede juwelier

Prachtig verpakt, zeer snelle levering. Een aanrader.

Práchtig !

Zeer fijn ingepakt

Uitsteķend

Uitstekend.

Super service

Super aardig! En snel geleverd

Goeie ervaring

Oorbellen die ik besteld heb zijn snel en goed en mooi verpakt ontvangen. Ze waren wel wat kleiner dan ik verwacht had, maar toch wel mooi, zeker als tweede paar.

2x bestelling achter elkaar gedaan. Beide bestellingen zijn erg snel geleverd in onbeschadigde verpakkingen. De gelukkige ontvangers van de cadeaus zijn dik tevreden met het artikel en kwaliteit!

Zorgvuldig en attent

Het bestelde voorwerp werd snel afgeleverd met goede informatie vooraf en toen een probleem dreigde werd daar zeer attent en adequaat op gereageerd. Gelukkig bleek het achteraf een storm in een glas water. Ik zou zonder aarzeling opnieuw iets bij deze juwelier bestellen.

Prima hulp en verzorging

Hele fijne zaak. Prachtige sieraden

mooie prijskwaliteit verhouding en snelle service

voor een mooie prijs een goed horloge met een hele snelle verzending,ontzettend bedankt wat nog een kleine verbetering van de service mag zijn dat de horloge band ook op maat gemaakt wordt door misschien het doorgeven van de pols omvang zadat je daar niet nog voor naar een andere juwelier moet

uitstekend

uitgebreid assortiment, zowel in goud als zilver. gekozen product voldoet volledig aan de verwachtingen. fijn dat je het product (oorhangers) kunt zien aan kunsthoofd. maakt keuze gemakkelijker.

Ga zo door.

Prima service, snelle levering. Mooi ingepakt.

Mooi ingepakt

Dikke priema

In een woord Priema Leuke tel gesprekken en goed advies Ketting en oorbellen besteld Zo mooi

De correspondentie is goed. Alleen het cadeau wordt 10 december pas uitgepakt.

Niets op aan te merken

Goede communicatie, snelle levering!

Keurig, op tijd en naar wens.

Netjes ontvangen, in een mooie verpakking en precies wat ik had verwacht op basis van de foto's.

100 %

Mijn bestelling geplaatst , door Mostert uiterst correct/snel verwerkt en thuis in een zeer mooie verpakking ontvangen . Proficiat !!!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet