Goede service. Alles klopt. Tijd, aflevering

Snelle levering in mooi verzorgde verpakking.

Snelle levering in mooi verzorgde verpakking.

Super blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop. Netjes binnen 3 werkdagen verzonden. Fijn ook dat er bij de verzending niet op het doosje stond dat het pakketje van een juwelier afkomstig is.

Ja prima.!!!

Zag er verzorgd uit.

prima service

Ik had iets besteld wat was uitverkocht en niet meer leverbaar was. alternatieven werden aangereikt en binnen 1 dag was alles geregeld.

Mooi product snelle levering

Mooie armband. Snelle levering!

Armband zoals ik die verwachten ziet er zeer mooi uit en de doos eromheen in een woord prachtig zeker vaker weer iets bij jullie bestellen

Snelle service en mooi ingepakt

Leuke ketting , mooie schakels. Ik ben er blij mee. Bedankt voor de snelle service.

Leuke set (ketting en ring) en snel geleverd!

Had al eerder hier besteld en ging weer prima.

Levering in orde, maar sevice matig.

Ik had armbandje voor mijn vrouw haar verjaardag (tijdig) besteld, maar deze bleek in het echt wel érg dun, te dun naar haar zin. Maar 20 dagen na aankoop was de retourtermijn van 14 dagen voorbij, dus retourneren was echt niet meer mogelijk, zelfs niet als ik het langs kon komen brengen. Ik had op meer service gehoopt.

Heel prettig!

Had hier in het verleden al een goed ervaring opgedaan. Nu weer wat besteld, en in overleg de omruil retour tijd na de datum kunnen verlengen. Om dat dit verder vooruit gekocht is als ik kan geven. Heel prettig. En alle vertrouwen in dat het een mooi cadeau is

Snelle service. Mooi ingepakt

Prima. Beter kan het niet

Perfect.

Had de oorbellen ingedaan

Had ze ingedaan en goed vast gemaakt en metteen 1 kwijt echt zonde.

Snel en volgens plaatje

Snel geleverd. Goeie kwaliteit. Zoals op de foto.

Prachtig

Mooi sieraad

snelle en goede service

snelle service en hele mooie oorbellen

geweldig servies

snel gemakkelijk en overzichtelijk de hele site

Uitermate goed

Artikel werd in een luxe doosje bezorgd, zag er erg verzorgd uit, wordt veel aandacht aan besteed.

Mooie sieraden

Snelle levering en heel mooi verpakt

Ziet er heel mooi uit en snelle levering.

Snelle reactie op vragen.

Mooi resultaat

Goede communicatie met dit bedrijf. En super snelle service. Heel blij met de foto hanger met vingerafdruk aan de achterkant :-)

Mooi verzorgd. Heel tevreden

Snelle levering.