Uitstekende service

Snel bezorgd

Zeer goede service

Op mijn vragen die ik per mail stelde kreeg ik heel snel en duidelijk antwoord. Ook mailwisseling na verwarring over het afleveradres is heel fijn verlopen. En met als resultaat een prachtige armband.

Mooie sieraden

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levertijd en what you see is what you get

Snelle levertijd en what you see is what you get

Besteld en snel ontvangen

Vlak voor de kerst besteld en op tijd onder de kerstboom kunnen leggen.

Alles is naar wens gegaan

Ik heb voor mijn vrouw oorbellen besteld en dit is naar wens gegaan. De oorbellen zijn in 2 dagen geleverd en netjes verpakt.

Mooie site en keurige afhandeling

Veel keuze en na bestelling wordt netjes verzonden.

Mooie oorbellen en een vlotte & prima service!

Prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend.

Zeer goed. Nette producten. Nette service.

Zeer nette producten. Goede service. Correct en duidelijk. Bestel graag sieraden voor mijn vrouw bij jullie.

Besteld betaald en keurig netjes verpakt de dag erna binnen. Hele prima service!

Toppie

Top geregeld zoals afgesproken

Veel verschillende merken.

Redelijk vlotte levering.

Heel plezierig en verrassend.

Ik vond snel wat ik zocht. De internet bestelling verliep oprecht en zonder irritante onnodige vragen. Het pakje dat we ontvingen was een cadeau op zich. Daarin zat het cadeau voor mijn partner mooi verpakt. Het cadeau klopte is mooi. En het staat haar prachtig. Ik ben zo tevreden.

plezierig

goed verzorg

Bijna voldoende

De kado verpakking was mooi aan de binnenkant maar een teleurstelling dat de buiten kant bruin karton met sticker ws. Ook is de text voor de koper niet voor de niets wetende ontvanger. Product maar maar wat dun Voorde prijs!

Mooie collectie en snelle levering!

Helemaal goed !

Snel en goed verzorgd in mooie kado verpakking

Het was boven mijn verwachtingen. Een zeer snelle levering in een toch zeer drukke periode. En de kado verpakking was echt met zorg gemaakt. In 1 woord geweldig.

Erg goed geïnformeerd

Netjes verzorgd en goed geïnformeerd over De zending. De verpakking ziet er mooi uit.

Ik ben zeer tevreden

Allereerst wat een super mooie verpakking (doos) een genot voor het oog zodra je hem open maakt. Daarin zitten dan weer hele mooie sieradendoosjes met daarin de bestelde sieraden die in het echt erg mooi zijn! Kortom, ik ben zeer blij verrast en zeer tevreden!

Erg tevreden met mijn oorknopjes

bestelling plus kadoverpakking prima verzorgd

zal zeker vaker bestellen..!!

komt verwachtingen waar

Fijne, betrouwbare site! Artikel snel en zorgvuldig verpakt geleverd! Grote keus. Hartelijk team. Kortom; kwaliteit.

Snelle en zeer leuke oorbellen ben zeer tevreden over deze juwelier volgende keer Bestel ik weer hier zeer over zichtelijke site

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet