Een heel aangename ervaring!

Mijn aankoop werd verzonden in een mooi pakket,zeer verzorgd en zeer snel.Echt een heel aangename verrassing!

Goede service, product niet als verwacht

Bestelprocedure en bezorging was uitstekend. Het kettinkje viel tegen. Te iel naar mijn zin. Zou ik in de winkel niet gekocht hebben. Blijft lastig om via internet een goede beoordeling van een product te maken.

Super service

Goede service en heel aardige, kundige medewerkers.

top

mooi product

Geweldig !!!

Vanaf bestellen tit leveren thuis, alkes ging perfect. En de verpakking zo mooi, dat ik deze bewaard heb. Ook de sieraden die ik had gekocht zagen en zien er schitterend uit !!! De volgende keer bestel ik weer bij jullie !!!

Goed en snel geleverd.

Bestelling kwam snel , netjes verpakt .

Prima service!!

Snelle levering en prima service.

Heel mooi

Snel geleverd , jammer dat het niet in de winkel te koop is

Prima juwelier!

netjes en snel geleverd

keurig ingepakt

Snelle en correcte leveringen en mooie sieraden!

Ik heb meerdere keren wat besteld bij Mostert Juweliers en het kwam tot nu toe telkens mooi verpakt en snel aan. De sieraden zijn ook echt zo mooi als op de foto's- meestal zelfs mooier dan de foto's.

Mostert juweliers, In 1 woord….prima!!

Goede service, product, in dit geval klap-creolen, exact zoals omschreven. Mooie, stevige creolen. Snelle verzending in een meer dan fraaie verpakking. Heel tevreden!

Mooie oorbellen, prima levering

Goede service.

Ik had m'n bestelling snel in huis. Ik ben benieuwd wat mijn dochter er van gaat vinden het is voor haar verjaardag op 29 september a.s.

Snel verzonden, netjes verpakt! Heel blij mee

Besteld via internet, ging prima! Snel verzonden en netjes verpakt! Fijn dat aan de buitenkant niet te zien is dat het van een juwelier komt! Binnenkant van de verpakking veraste me! Erg leuk!

Lang wachten op order en verkeerde geleverd

5weken lang op mijn order moeten wachten en een uur voor moeten rijden kom ik aan in de winkel is er een verkeerde ring besteld dus kon ik weer een uur terug rijden de ring online besteld en daar ook nog een week lang op moeten wachten

Mooi materiaal en snel en netjes geleverd

Prima en snel

Aanrader!!

Snelle levering, goed verpakt, veel aanbod en aantrekkelijk geprijsd.

Prima website, snel geleverd

Duidelijke website met goede zoekfunctie en selectiemogelijkheden. Levering was goed en snel.

Snelle service, goede kwaliteit

betrouwbaar

het was de eerste keer dat ik iets bij Mostert bestelde voor mijn nichtje. Prachtig ingepakt, snelle afhandeling. Correcte benadering. Kortom TOP!

Mijn ervaring

Is als volgt, snelle levering

Fantastische service!

De bestelde ketting was te dik en te kort. Mijn mee bestelde hanger paste niet. Na contact met de klantenservice, kon ik de ketting ruilen. Het advies van de medewerkers pakte goed uit! En de nieuwe ketting werd super snel bezorgd! Dank aan Mostert Juweliers!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet