Mijn ervaring

Is als volgt, snelle levering

Fantastische service!

De bestelde ketting was te dik en te kort. Mijn mee bestelde hanger paste niet. Na contact met de klantenservice, kon ik de ketting ruilen. Het advies van de medewerkers pakte goed uit! En de nieuwe ketting werd super snel bezorgd! Dank aan Mostert Juweliers!

Slecht na een week nog niks ontvangen

Mijn bestelling een week geleden geplaatst en tot heden nog niks mogen ontvangen

Jammer dat ik zelf de retourkosten moest betalen

Snel geleverd en makkelijk retour te melden en te sturen , maar helaas moest ik zelf de retourkosten betalen.

Mooi sieraad, snelle levering

Mooi sieraad, duidelijke communicatie en snelle levering

Fantastische service

Ik had twee ringen besteld, ze bleken iets te klein. Ik kon ze kosteloos retourneren. Ik had gevraagd om de ringen in een maat groter een week later te verzenden omdat we op vakantie gingen. De dag na de vakantie heb ik de ringen ontvangen. De ringen zitten perfect en zijn echt mooi. Super service en mooie ringen!

Tijdig en heel mooi verpakt!

Bestelling kwam heel snel en zat in een heel mooi doosje, heel feestelijk!

Juiste beschrijving op de site en zeer snelle levering!

Snelle service in prachtige verpakking

Snelle service in prachtige verpakking.

Art. Werd snel geleverd. De oorstekers hadden een erg kleine poussette. Moeilijk om vast te houden bij het indoen van de oorsteker. Misschien had ik niet goed gekeken en was de oorsteker bedoeld voor jong meisje. Dan vind ik het een nadeel dat de kosten van retour zenden voor rekening van de klant zijn. Ik stuur zo’n art. Natuurlijk aangetekend. Kosten al gauw €9 .

Goede mooie sieraden, zoals beschreven

Levering was snel en de oorbellen zaten keurig verpakt.

Grote keuze op webshop; snelle levering en mooi verpakt.

Hele goede service en prachtige resultaten met persoonlijke sierraden!!

Twee maal besteld en telkens top geholpen. Goed naar wensen geluisterd, voor verzending een preview van het gemaakte sierraad om te beoordelen. En dan de verpakking waarin het verzonden wordt: een sierraad op zich!

Klantvriendelijk!

Had online een mooie gouden kettinkje voor mijn dochter gekocht. Helaas vond zij deze niet mooi. Nadat ik de klantenservice had gebeld, kon ik een winkel bellen waar we heen gingen om e.e.a live te bewonderen. Deze waren niet aanwezig in de winkel, maar we mochten online uitzoeken wat we mooi vonden en dan werden die naar de winkel verstuurd. Dus daar aangekomen in Dordrecht, waren we er binnen een paar minuten uit. Goede service dus.

Goede snelle service prachtige verpakking. Niets op aan te merken!

Prachtig verpakte oorbellen

Relatief kleine aanschaf gedaan maar cadeau kwam echt prachtig verpakt thuisgestuurd. Was echt n mooi cadeautje voor mezelf

Oké

Alles was oké

Alles correct vanaf bestellen t/m aflevering

Prima bedrijf. Alles perfect geregeld

Super snelle en nette service!!

Ik wilde een armbandje ruilen omdat die uiteindelijk niet helemaal naar mijn zin was en dit werd heel netjes en snel begeleid en opgelost, top!

Heel snel en erg goed!

Mooie verpakking, mooie kwaliteit. Ben er erg blij mee

Netjes verpakt

Mooie oorbellen

Product niet op voorraad in winkel/in webshop betalen voor cadeauverpakking

Ik heb geïnformeerd naar een product of dat op voorraad was in een winkel in mijn woonplaats. Dat werd bevestigd dat het er was, bij navraag bleek dat juist niet het geval te zijn. Toen heb ik het op de webshop besteld, maar moest daar helaas € 3,50 extra betalen voor de cadeauverpakking. Dat vind ik erg duur.

Prettig contact en zorgvuldige verzending

X

In een woord een fantastische juwelier !!!!!!!

Na bestelling wordt er zeer snel en correct geleverd !!!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet