Sieraden van super kwaliteit

Ik heb meerdere gouden armbanden besteld in de loop der tijd. Het is precies zoals omschrijving en prijswaardig. De sluitingen zijn goed stevig zodat je ze bij alle activiteiten kunt dragen. Ze houden je goed op de hoogte qua levering

Mijn zilveren oorbellen

Oorbellen werden snel en mooi verpakt opgestuurd!

Snelle levering en mooie sieraden

onduidelijkheden over de bezorging

besteld 11-12 mail gehad over de versturing op 13-12 zou brievenbus pakket zijn. vrijdag 15-12 mail gestuurd, dat het nog niet ontvangen is. Geen reactie van Mostert mogen ontvangen. Ondertussen is het cadeau te laat voor verjaardag. Dinsdag 20-12 bij winkel langs geweest , medewerker heeft gebeld. Bleek bij post nl punt op ons dorp te liggen. Waarom is het brievenbus pakket, als het niet door de brievenbus past? Post nl heeft daarom bij post nl punt gebracht waarschijnlijk. Waarom word ik als klant daar niet van op de hoogte gesteld? Ik zou graag reactie verwachten op deze review. Groeten, Willemijn Padmos

Een goed Compact levering!

na 3 werkdagen bezorgd alleen kreeg ik de verkeerde postnl linkje wa t ik kon niet zien wanneer ik me pakketje kreeg dus vandaar niet de 5 sterren, voor de rest soepeltjes gelopen

Goede service.

Zeer tevreden.

Mooie producten, faire prijzen.

Op zoek naar simpele, sterling zilveren, NIET gerhodineerde klapcreolen kwam ik online uit bij Mostert. Heel blij met mijn keuze. Mooie producten, faire prijzen, snel verzonden. Voor mij vijf sterren.

Prima reactie

kreeg link door van mijn dochter over oorbellen 251 euro, toen nog even geen tijd paar dagen later via dezelfde link waren ze ineens 279 euro gaat wel erg snel omhoog Na een mailtje hierover is mij verteld dat het een actie betrof, en hebben ze beloofd mij de korting alsnog toe te kennen. Waarvoor dank.

Snelle service mooie kwaliteit

Producten worden snel geleverd, mooi verpakt. Kwaliteit is erg mooi

Hele goede service

Goudgerande service en kwaliteit

Mooie sieraden en meedenkende service om het best haalbare resultaat te krijgen met zeer betaalbare prijzen.

Duidelijk overzicht, snelle reactie en levering

Jullie doen wat jullie beloven

Snelle levering en de cadeauverpakking was mooi. Uitstekende service

Vlotte levering van uitstekend product

Gewoon goed!

Ketting gekocht

Zeer snel geleverd, mooi verpakt, precies als op de afbeelding.

Snelle service en mooi ingepakt.

Prijs kwaliteit en snelle levering. Zeer mooie verpakking.

Zeer netjes verpakt. Geen verzendkosten en goede service.

Prima dienstverlening

Snelle levering, mooi sieraad.

Super service

Zeer goed service Zeer snelle feedback van de klantendienst Zeer snelle levering

Super mooi product, snelle levering!

Heldere, snelle communicatie! Als je een product veranderd sturen ze een betaallink - dus geen wachten op eerst geld terug sturen Bedankt, Chahat

Snel en conform afspraak

Snel en conform afspraak