erg goed

snelle en goede levering.

Slecht.

Beste lezer, Een aantal weken geleden heb ik een ketting besteld. Helaas is deze nu al gebroken (uit het niets). Ik had betere kwaliteit verwacht van een 9k goud ketting. Zouden jullie mij hierover terug kunnen berichten? Gr. Nikki van Zijl

Vlotte levering na bestelling

Degelijk verpakt en vlotte levering

Snelle reactie op mijn vraag. Heel mooi verpakt, vlotte levering met duidelijke communicatie.

super

fijne site goede keus en nadat ik nog een vraag had ben ik netjes geholpen. De bestelling wordt in een mooie verpakking netjes op tijd naar je toe gezonden

Supersnel in huis en mooi verpakt.

uitstekend

mooi, boven verwachting, snelle levering

Voldoet aan alle verwachtingen

Bestelde product is precies wat ik wilde, wordt ook op een hele nette manier thuisbezorgd (mooie verpakking voor een pakketje!).

Mooie oorbellen snelle levering verpakt in mooi doosje

Mooie oorbellen verpakt in mooi doosje. Snelle levering goede prijs

Uitstekend geholpen

Prima overleg per email. Omruilen was ook snel geregeld. Mooie sieraden.

Gewoon prachtig

Had een hanger besteld het is gewoon, de gravure ia prachtig, snel geleverd ben er heel blij mee

Fantastisch!

Snelle levering en prachtig gepresenteerd. Zeer tevreden!

Mooi product afgeleverd. Tot en met heden zeer tevreden mee.

mooie verpakking en snelle levering top

Geweldig mooi product en snel geleverd.

Gemakkelijk te bestellen, mooi product en geweldige service. Echt voor herhaling vatbaar!

Heel goede service!

Aankoop voldeed niet. Mailcontact gehad: kon geld terugkrijgen. Maar boden ook 3 alternatieven. Kon daar prima uit kiezen. Oude gratis retour.

netjes en verzorgd

bericht dat het verzonden was de volgende dag in huis mooi verpakt echt een verrassing vond het mooi en ben er bij mee

Zeer netjes verpakt

Mooie oorbellen, maar ben er al eentje kwijt. Zeer tere sluiting

Snel en heel erg feestelijk ingepakt waardoor het nog leuker was om te geven

Ben heel tevreden

Het pakje is goed verpakt en ben heel blij met mijn oorbellen

Goede service .

Mensen die met je mee denken . Goede prijs .

Snelle service en veilige verzending!

Prachtig verpakt

Zoals verwacht mooie oorbellen. In een prachtige doos verzonden. Een mooi cadeau!

Mooie armband

Snelle en goede service.

Misleidend weergave

Vond enorm klein en de tekst zo klein dat je zo niet ziet, weergave op internet was vele malen groter waardoor je ook neen kan lezen hier moet je een loep erbij halen om te zien

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet