Heel fijn!

Als perfect ervaren naar omschrijving en foto. Op gevoel uitgekozen en kwam goed uit. Een 9 voor het blijven doorgaan voor perfectie!

Geweldige service

Producten van hoge kwaliteit en zeer mooi afgewerkt. Zeer klantvriendelijke medewerkers begripvol en behulpzaam. İk blijf zeer zeker klant in de toekomst

Prima service en snelle levering.

Nadat er een fout was gemaakt, werd dit snel en goed hersteld

prima verzorgd. Alleen heeft mijn kleindochter door vakantie de armband nog niet kunnen passen, en als hij onverhoopt te klein zou zijn, hoop ik hem nog te kunnen ruilen voor een grotere ??! Dát weet ik pas op zijn vroegst eind volgende week. kunt U hier even op antwoorden??

Kortingscode invoeren lukte niet, maar na mailwisseling met Mosterr Juweliers is ‘t goedgekomen.

Snel geleverd, prachtige witgouden creolen

Binnen een aantal dagen heb ik de oorbellen - als kado voor mijn moeder - mogen ontvangen. Ze vond ze prachtig, net als ik!

Goeie producten/prijs/verzending

Niets op aan te merken. Verzending was snel en in een mooie verpakking. Veel keuze en een duidelijke website. Uitstekend.

Mooi ingepakt

Bestelling was cadeau om te ontvangen. Kwaliteit erg mooi, mooier dan de foto

Makkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen

Goed en betrouwbaar.

Wat ik had besteld voldeed aan mijn verwachtingen . Het was keurig verpakt en op tijd geleverd.

Uitstekende service

Fijn dat de bestelling zo snel en netjes werd geregeld

Snelle levering en zeer mooie oorbellen

Snelle levering en zeer mooie oorbellen!

Niets op aan te merken

Bestelling is netjes afgehandeld

Artikel is perfect

Meerbetaling voor het inpakken als cadeau oogt wat goedkoop, rechtstreeks in het verzenddoosje. Artikel bevalt uitstekend

Goed gegaan

Fijn zaken gedaan

Goede service, snelle levertijd, cadeau in een mooie cadeauverpakking.

Mooie koningsketting

Prachtig

Subliem

goede ervaring

snelle ontvangst, goed verzorgd

Op tijd geleverd

Besteld en inderdaad snel geleverd. Alleen jammer dat er niet even een antwoord gestuurd werd. Maar product goed, netjes verpakt en op tijd.

Snelle levering van bestelde armband

Armband mooi verpakt geleverd en snel

Snelle service, mooi verpakt

Ik bestelde online en kreeg mijn bestelling snel en prachtig verpakt binnen

Prachtig sieraad, snel geleverd en super mooi verpakt.

Overzichtelijke webshop, mooie producten en snel geleverd! Top!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet