Helderheid van de saffier

Op de foto was de saffier van iets lichtere blauwe kleur. De saffieren oorbellen die ik besteld heb zijn praktisch bijna zwart. Ook mooi maar niet wat ik besteld heb.

Zie onder

Correcte en snelle afhandeling van de order

Goede duidelijke site, snelle levering, mooi verpakt

Cadeautje voor mijn moeder besteld, had deze snel en mooi verpakt in huis. Aanrader!

Werd zeer goed geholpen.vriendelijk personeel

Werd zeer goed geholpen.vriendelijk personeel

Kettinkje besteld, mooi verpakt en netjes en snel verzonden met track and trace.. Door de drukte bij PostNL duurde het bezorgen helaas wel 3 dagen langer dan de bedoeling was

Goed geregeld

Prima verloop, bestelling, verpakking, bezorgtijd.

Snel in huis, prima verpakt, ziet eruit als verwacht

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden.

Hele goede service

n.v.t.

Hele goede service

n.v.t.

Bestellen en afleveren gingen uitstekend.

Het product was goed te vinden en te bestellen. Het product werd prima afgeleverd in een mooie cadeauverpakking, mijn vrouw was er erg blij mee.

Mooi sieraad, voldoet aan de verwachtingen.

Ook hele mooie verzendverpakking!

Mooi sieraad, voldoet aan de verwachtingen.

Ook hele mooie verzendverpakking!

Goede kwaliteit, mooi verpakt bezorgd

weet nog niet kerstkado

Ruime keus goede prijs kwaliteitsverhouding

Goede en snelle service.

Jammer. Eén dag te laat.

Een dag te laat bezorgd. Wij zijn nu op vakantie en heb het nog niet gezien. Ik weet niet of het er al is.

Jammer. Eén dag te laat.

Geweldig bedrijf.