Snel en goed geregeld

Zeker waard om nog een keer een bestelling te plaatsen.

Prima levering

Mooie oorbellen, keurig volgens afspraak geleverd

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Geen op of aanmerkingen, dus zeker een 10

prachtige verpakking

supersnelle levering en heel mooie verpakking !

Ketting

Mooie dames ketting Voldoet aan de verwachting

Prachtige fijne gouden ketting, die in lengte verstelbaar is. Goede prijs en snelle levering.

Het gewenste artikel is keurig en netjes geleverd, mooie verpakking Top

Primq

Mooi op tijd bezorgd

Geweldige service..

Ik had een stalen ring gekocht voor mijn zoon.. deze was na een paar maanden uit elkaar gevallen, productiefout waarschijnlijk. Contact opgenomen me Mostert Juweliers en de klantvriendelijke mevrouw aan de telefoon vroeg mij om foto's te sturen..Dit heb ik vervolgens gedaan en binnen een paar uur had ik al een reactie en werd er kosteloos een nieuwe ring opgestuurd...Geweldige service van Mostert Juweliers.. Mijn zoon is erg blij met jullie...beveel deze juwelier zeker aan... M.v.g. A.Wagteveld

Als je exact weet wat je zoekt te bestellen

Duidelijke informatie wanneer ze versturen. Ik zocht een speciaal hangertje wat ik na veel zoeken b.

Mooi en snel geleverd

Mijn verjaardagscadeau was schitterend! De zilveren (10 mm) creolen staan chique en tegelijkertijd casual. Kwalitatief uitstekend en voordelig.

Goede levering mooi geleverd top

Zeer goed en snel

Wij hebben op donderdag mooie oorbellen besteld en deze zijn zaterdag netjes ingepakt bezorgd. Aanrader!

uitermate goed.

goede service

Positief

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice met een vraag over een product. Ik kreeg snel een reactie, de medewerker was erg vriendelijk. De bestelling werd snel geleverd.

Prachtige oorbellen voor mijn huwelijk

Ik heb mijn oorbellen (gouden parel oorbellen) bij Mostert gekocht voor mijn huwelijksdag. Ze maakte de look helemaal af en zaten heel fijn. De verzending was snel en veilig. Ideaal als je snel iets moois nodig hebt!

Hele snelle levering en mooi verpakt!

Een aanrader!

Mooie sieraden, aantrekkelijke prijs en een korte levertijd. Keurig verpakt, echt een aanrader!

Kwaliteit naar wens, communicatie ondermaats

Doordat de webshop niet altijd even up to date is kan het zijn dat je een sieraad besteld die op dat moment niet voorradig is. Hier ben ik achter gekomen doordat ik na dagen geen track en tracé code heb ontvangen. Dit contact moest vanuit mij zelf komen. Reactie op mijn mail duurde lang maar alles is eindelijk wel netjes opgelost.

Mn bestelling was er snel. En het e mail contact verliep vlot. Heel blij mee.

Helemaal tevreden

Van bestelling tot bezorging netjes afgehandeld!!

Ronduit tevreden

De bestelling werd heel snel geleverd en was precies zoals ik had verwacht. Daarbij zat het prachtig verpakt. Ik kan niets verzinnen waar ik ontevreden over zou kunnen zijn. Dank!

wat ik verwachtte kreeg ik

Het bestelde product was precies als op de site te zien was. Netjes verpakt, feestelijk. Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Geweldig!

Mijn vrouw is super blij met de oorbellen

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet