Ga ik zeker vaker wat bestellen

Ik had creolen voor mijn schoondochter besteld. In het echt nog mooier als op de foto. Mooie kwaliteit zilver. Ik had cadeauverpakking gekozen. Wordt heel mooi ingepakt. Snel verzonden. Ben heel tevreden. Als je een sieraad zoekt voor jezelf of om cadeau te geven dan ben je hier aan het goede adres.

Bijna perfect, verzenden mag sneller.

Mooie sieraden, verzenden mag alleen sneller of je zou moeten kunnen aangeven of je snelle verzending wilt. Klantenservice = top

Pakket nog niet ontvangen

Goedemorgen, ik heb uw mail ontvangen betreft het beoordelen van de dienstverlening. Echter heb ik mijn pakket nog niet ontvangen, klopt dit ?

Ruime keuze en snelle levering

Kwaliteit prima, snelle en keurige levering

Bestelde oorbellen zijn mooi en goed van kwaliteit. Dag na de bestelling waren ze, keurig verpakt, binnen.

Ik ben helemaal tevreden! Vlotte levering en keurig verpakt. Alles met zorg gedaan. Haryelijk Dank.

Aanrader

Ik wilde witgouden kleine creolen.. zo gevonden op de site, snel en netjes geleverd en lijkt van goede kwaliteit te zijn!

snel en goed

Duidelijke site en snelle levering van mooi product.

Goede duidelijke site. Product was net zo als hoe hij was omschreven en op de foto’s. Snelle levering met mooie tekst in het doosje van het product.

Snel bezorgd en leuk verpakt

Je krijgt wat je besteld en goed verpakt

Snelle uitstekende service

Onlangs wit gouden creolen aangeschaft, deze waren helaas iets te klein en smal. Via de Klantenservice snel en goed geholpen. De nieuwe creolen werden na de bestelling binnen een paar dagen geleverd en het geld van de andere is heel snel teruggestort. De grotere maat creolen zijn wel passend en heel mooi. Dank voor de goede en snelle service!

Gisteren mijn Buddha to Buddha ring ontvangen, precies op tijd en in een prachtige doos verpakt. Ik weet niet wat ik mooier vond de ring of de doos, maar erg leuk om te zien hoe ze hier aandacht aan geven. Chapeau

Mooie hanger

Snel en goed geleverd. Sieraad komt precies overeen met de omschrijving en foto!

Als prima ervaren

Heel erg blij met de aankoop. Al veel complimenten over de ketting gehad in combinatie met de initiaal munt hanger.

Goede service en snel reactie

Wordt uitstekend snel en goed geholpen en ze hebben mooie producten

Goede ervaring

Wordt direct geholpen Snelle levering en heel mooi en netjes gemaakt

zeer tevreden.

alles naar wens uitgevoerd. geen klachten

Wat een super bedrijf er ging wat fout met bestellen .werd super geholpen om het op te lossen .

Snel geleverd. Fijn bericht geving. Mooi verpakt.m

Mooie naam bedel. Prachtige verpakking. Dat mag wel wat minder.

Mooie gouden oorknopjes.

De gouden oorknopjes zijn mooi. De grootte is goed en ze waren mooi verpakt. Ik heb mijn.bestelling op tijd en in.goede orde ontvangen. Els

Besteld en snel geleverd

Na mijn bestelling heb ik maar 2 dagen hoeven wachten op de bezorging ervan en de oorbellen waren prachtig ook mooi ingepakt trouwens

Goede, vlotte en nette service!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet