Top mooi snel gewoon goed

Mooi product en snel geleverd.

Prachtige oorbellen en goede service!

Mooi verpakt, snel geleverd en hele mooie oorbellen

Heel tevreden

Gouden creolen besteld voor mijn dochters verjaardag en laten inpakken. Het zag er prachtig uit. De verpakking op zich was al een cadeautje en de oorbellen zijn heel mooi verfijnd.

Goede service en bestelling snel in huis!

Heel mooi verpakt en product is van goede kwaliteit.

Snelle levering/vriendelijke klantenservice

2 gouden hangers besteld en mooi laten inpakken. Gelijk klaar om kado te geven. Snelle levering en vriendelijk klantenservice.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, ook nog mooi in geschenkverpakking!

Super mooie oorbellen, ik ben er erg blij mee !

Mooie oorbellen!

Wij hebben mooie zilveren oorbellen gekocht. Deze werden in een mooie verpakking geleverd. Wat een verrassing! Erg leuk! Zeker een aanrader.

prima!

Alles is snel verzonden & keurig verpakt! dikke 10

Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar en goed.

Snel, compleet, netjes verpakt

Snel, compleet, netjes verpakt

Prima en vlugge levering

De oorbellen waar mooi verpakt en zijn nog mooier dan op het plaatje .

Mooi armbandje, goede service!

2 armbandjes bestelt, 1 was te klein. Goede retourprocedure, goede klantenservice, snel reactie. Prima bedrijf

Vraag netjes afgehandeld

Ik wilde een ring bestellen. Hij stond met 50% korting op de site maar zodra je hem in het winkelmandje plaatste werd er maar 20% van de prijs gehaald. Hierover contact gezocht met de klantenservice. Zij hebben dit keurig opgelost en de website aangepast, zodat ik wel de 50% kreeg.

Snelle levering en mooie producten

Super goede ervaring, producten snel geleverd en mooi verpakt. Ook bij vragen direct geholpen.

Mooie verpakking en snelle levering

Uitstekend, snelle levering

Heel goed, en goed is goed

Prima levering!

Uitstekend!

Snelle levering en een mooie verpakking

Snelle levering. Netjes verpakt.

Kwaliteit en nette leverling

Kwaliteit en nette levering

Wauw!

In een woord; wauw! Supersnel verzonden en ontvangen in een súper mooie verpakking. Zelfde ervaring als bij een luxe juwelier, maar dan thuis. Hier is duidelijk alle aandacht aan gegeven. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Vriendelijke dame aan de telefoon, snelle levering. Mooi verpakt, een waar cadeautje. Mijn complimenten!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet