Vriendelijke dame aan de telefoon, snelle levering. Mooi verpakt, een waar cadeautje. Mijn complimenten!

Snel, goed, prettig en makkelijk

Fijne website en snel en goed geregeld

Positief

Eenmaal eenmaal eerder iets besteld. Erg positief ervaren vandaar nog iets besteld. Zeer snel geleverd en in mooie verpakking.

Mooie oorbellen snel geleverd

De klapcreolen die ik zocht zijn op de site goed omschreven. De foto’s zijn duidelijk.

Mooi gouden hartje besteld voor mijn moeder. Heel erg mooi, mooie verpakking en snelle levering!!

Mooie zilveren creolen en een snelle levering in mooie doosjes. Zou hier zeker weer bestellen.

Niet goed

De levering, verpakking etc was perfect. Het product zelf, slavenarmband zilver smal, valt echter vreselijk tegen omdat de sluiting niet vast blijft zitten. Hierdoor valt de armband steeds los, blijft wel om de pols zitten maar moet steeds weer vastgedrukt worden

De oorbellen die ik had besteld werden zeer snel geleverd. Ook mooi dat er een echtheidsbewijs bij zat.

Snelle levering van het horloge

Leuke sieraden

Goede service en kwaliteit

Door PostNL iets te laat binnengekomen, maar hun service is uitmuntend!

Prachtige oorbellen, snelle service

Ik ben erg blij met de oorbellen, ik was op zoek naar subtiele parel oorbellen en vond deze voor een zachte prijs. Ze zijn heel mooi en ik draag ze met veel plezier!

Mooie oorbellen, snelle levering

Mooie oorbellen, snelle levering, goed verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooie verpakking, snelle levering, mooi product

Mooie sieraden en prima service

Kwaliteit sieraden, veel keus en behulpzaam bij het omruilen voor iets anders. Prima geregeld dus.

Besteld en gekregen

Bestellen en verzending verliepen allemaal prima. Ik had oorbellen besteld, waren superleuk verpakt! Voor herhaling vatbaar.

Zoals het moet.

Naadloos

Op tijd, juiste product, mooi verpakt.

Super mooi sieraad en snelle levering !

Veel keus bij Mostert en na een snelle levering kreeg ik een mooi verpakt en prachtig sieraad in huis. Toppie!

Snel bezorgd

Perfect service!

Snelle bezorging. Prachtig product.

Snel geleverd en erg leuk verpakt!

Soepel en alles correct geleverd. Bovendien erg leuk verpakt.

Mooi op tijd geleverd.

Mooi verpakt. Vond het eerst spannend om een sieraad via de post te bestellen, maar uiteindelijk viel het reuze mee.

Betrouwbaar, duidelijk en snel

Juiste info op de website en snelle levering. Gekozen voor geschenkverpakking en daar is duidelijk aandacht aan besteed

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet