Zeer goede verzorging

Was netjes verpakt en op tijd.

geweldig leuk

zo mooi verpakt, alsof je even de luxe ervaring van bezoek bij juwelier hebt gebracht. dankuwel

Top producten met prima service

Mijn ervaring is prima, alles mooi verzorgd, en prima service.

Wat je mag verwachten als consument maar niet overal wordt toegepast

Wat je mag verwachten als consument maar niet overal wordt toegepast Dus prima waar een hoop een voorbeeld aan kunnen nemen.

supersnelle levering en mooi verpakt

Goede service en mooi verpakt

Goede services

Ze waren elke keer mooi op tijd als ze iets af hadden of er klaar mee waren en ook met de voorbeelden

Zeer vriendelijke receptioniste . Leeft met je mee. Zal zeker weer iets bestellen bij Misterd juweliers.

Mijn sieraad werd snel geleverd in een mooie verpakking.

Positief

Mijn bestelling arriveerde zonder vertraging en mooi verzorgd. Het product bevalt mij goed.

Duidelijke website en nette levering

De informatie op de website was duidelijk en volledig. Er is vlot geleverd in een prachtige verpakking. De bestelde ketting is mooi en stijlvol.

Mijn bestelling werd binnen enkele dagen geleverd. Mooi verpakt. En goed dat ik voor het pakje moest tekenen. Zo kan het niet in verkeerde handen komen.

Uitstekende service en zonder problemen afgehandeld.

Ga zo door!!

Prima product, prima service

Vriendelijke mensen, mooi sieraad snelle levering

Top product en goede levering

Ik vond een ring die nergens meer verkrijgbaar was. De verzending was prima, duurde ongeveer 4 dagen. Product werd echter in een zakje ipv originele verpakking geleverd.

Nog steeds in afwachting

Ik moet mijn ruilring nog krijgen. Als jullie de 21mm niet hebben mag het ook de 20mm zijn. liever zelfs.

Héél fijn!!

Goede ervaring met Mostert Juweliers on-line. Denken mee, goede en snelle verzending! Beantwoorden snel per e-mail. Kortom, alles héél fijn!!

Boven verwachting!

Mooie ring gekocht en omgeruild voor een maat kleiner. Gehele proces ging vlot en professioneel. Bij ontvangst van de 1e ring al een echte cadeau-beleving door de stijlvolle verpakking. En dit werd nog eens overtroffen bij ontvangst van de 2e ring: als extra verrassing was ook nog het doosje prachtig ingepakt in cadeaupapier met strik. Wow wat een klantbeleving! De mensen bij Mostert juweliers snappen het.

Prima aankoopbegeleiding!!

Duidelijke website en bestelproces. Product precies zoals omschreven. Zeer goed en mooi verpakt

Snelle en fijne service en leuk ingepakt

Fijne afhandeling en een prachtig sieraad

Ja super

Leuke klantenservice mooie website. Had er nog nooit van gehoord maar ik blijf zeker klant. Snelle levering en mooie verpakking

Bestelde oorringen zien er op het plaatje groter uit dan in het echt. Maar ik vind ze wel mooi. Levering was snel. Ik ben tevreden met de service.

Goede foto’s prachtig product

Goede foto’s prachtig product