Hele mooie verpakking, zelf bij kleine sieraden.

Super goed!

Snelle levering, mooi verpakt!

Nog snel op vrijdag een cadeautje besteld om zondag te geven. Even gemaild dat het er snel moest zijn en daar hebben ze voor gezorgd. Het cadeautje was mooi ingepakt en ook erg naar wens.

Netjes geleverd.

Snelle levering en goed verpakt verzonden.

Snele levering

goed en snel

Goed en snel

Kwaliteit, snelle levering, goede service!

Mijn bestelling werd snel geleverd, was prachtig en stevig verpakt en voldeed aan mijn verwachting. Mooie kwaliteit.

Mooie verpakking. Snel geleverd

Helemaal super!

Had sieraden besteld, en het was heel erg snel binnen. Vooraf contact gehad met de klantenservice en ik werd heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Zou hier zo weer bestellen, echt een aanrader!

Snelle levering en wat een verschrikkelijk leuke en mooie verpakking.

Snelle levering, goed verpakt

Zeer goede service

Snel geleverd en in een hele mooi verpakking! Voelde echt als een kadootje!

tevreden of ontevreden!

voor een deel tevreden, vond het jammer dat de korting niet mee genomen kon worden. Levering was snel en goed.

Geweldig!

Doordat je op t oog moet bestellen kan je niet goed inschatten hoe dik de schakeltjes van een ketting zijn. Mijn bestelde kettinkje was te fijn. Ruilen was geen probleem. Ik kreeg meteen antwoord via de mail. Binnen een dag had ik een grovere. Super geregeld!

Prachtige oorbellen & mooi verstuurd

Ontzettend blij met de oorbellen (op het indoen na, dat was écht mission impossible). Als designer viel mijn oog ook direct op de verpakking. Super mooi hoe het verstuurd wordt! Goede prijs, goede kwaliteit.

Kleiner dan verwacht

De maten van het bedeltje waren inclusief het oogje, daarom kleiner dan verwacht.

Ik heb oorbellen besteld, bezorging is goed gegaan en de oorbellen waren erg leuk verpakt!

Verwarring over maatvoering

Ik had een gouden collier besteld met een dikte van 1,2mm volgens de gegevens op de site. Toen ik het collier thuis kreeg bleek het niet 1,2mm dik te zijn maar 0,6mm dik en 1,2 mm breed en dat vindt ik een vreemde maatgeving. Misschien toch echt de dikte van 0,6 aangeven voortaan.

Snel betrouwbaar en ze denken mee !

Snel betrouwbaar en ze denken mee !

Prima verlopen, product naar verwachting

Prima verlopen, product naar verwachting

Alles is zeer goed geregeld bij mostert

Alles is snel en duidelijk geregeld.

Mooie oorbellen en snelle levering

Heel mooi ingepakt! Een cadeau in een cadeau.

Veel keuzes aan sieraden. Mijn bestelde ketting zat in een cadeaudoosje in een doosje die je binnenstebuiten weer kon vouwen zodat je een mooi zwart doosje kreeg met gouden letters. Eerste bestelling was niet de juiste keuze geweest een zeer vriendelijke en hulpvaardige dame heeft me goed geholpen en retourneren was geen probleem. Binnenkort bestel ik zeker weer iets bij Mostert Juweliers.

Top een aanrader

Mooi oorbellen in prachtige doos, snel bezorgd.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet