Super snel, mooi en goed verpakt toegestuurd.

Voor het eerst een ‘bijzondere’ bestelling gedaan. Heb mij ook bij juweliers georiënteerd maar de prijs/kwaliteit online heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Had geld voor mijn verjaardag van mijn kinderen gehad omdat ik nieuwe pareloorknoppen wilde, speciale verjaardag, speciaal cadeau. Zij waren nogal sceptisch, maar ik had de site zo vaak bekeken en het voelde goed dus heb ik de ‘sprong’ gewaagd.

Langzaam, maar goed

Prima product, mooi verpakt. Wel langzaam verstuurd en één van de twee cadeautjes die we op tijd wilden hebben kwam helemaal niet. Kregen we na drie dagen bericht dat het niet op voorraad was. Hadden we een cadeau minder.

Goede service en klantvriendelijkheid.

Bij deze wil ik u laten weten dat de bedels prachtig zijn en de service ook heel goed is. Als je belt word de vraag beantwoord over het product. En ik vond het heel tof dat het geld wat ik terug kreeg van de kortingscode zo snel weer terug was. De bedels waren netjes verpakt.

Snelle service goed verpakt. Leuk kaartje erbij helemaal top.

Goede service❤️

Snel geleverd en mooie ketting.

Snel geleverd. Mooie kwaliteit ketting.

Levering volgens vermeld en in een hele mooie geschenkverpakking

Levering volgens vermeld en in een hele mooie geschenkverpakking

Service optimaal en snelle interactie

1e keuze niet voorradig, snelle terugkoppeling met alternatief

Ik had mijn bestelling zeer snel binnen en het was precies wat k zocht

Snelle service. Netjes product

Fragiele ketting

Fragiele ketting met pareltje. De ketting was helaas binnen 2 dagen al stuk. Sluitingsring brak af. Zeer vriendelijke klantenservice die de ketting vroeg retour te zenden. Daar ligt de ketting nu ter reparatie.

goede levering ,snel en accuraat

het bestellen was makkelijk , veel keus ,levering goed en snel , een kleine opmerking ,maten bij sommige artikelen ontbreken ,zo viel en de oorbellen kleiner uit dan ik verwacht had

Mooie sieraden en snelle levering

Zeer snel en goede service

Het is een zeer snelle en goede service. De producten zijn precies zoals beschreven op hun website.

Snelle levering en goede service

Voor het plaatsen van een bestelling heb ik vragen gesteld via het contactformulier. Hier kreeg ik snel reactie op. Een bestelling geplaatst en zeer snel ontvangen. De oorbellen waren mooi verpakt en komen overeen met de foto’s en omschrijving.

Goed geregeld!

Snelle verzending, pakketje mooi ingepakt en duidelijke communicatie.

Gewoon top!!!

Prima en netjes geregeld. Vooral de verpakking was erg mooi verzorgd.

Snelle levering en mooie verpakking

De bestelling is geleverd binnen het gestelde termijn en de verpakking van het artikel was mooi en origineel

Snel geleverd, goede prijs

Op zoek naar oorknopjes uitgekomen bij Mostert. Redelijke prijs en snel geleverd. Oorknopjes bleken van goede kwaliteit en voldeden aan beschrijving.

Zeer vlotte bezorging. Product volgende dag al ontvangen

Bestellen ging erg makkelijk en bezorging super snel.

Sieraad in het echt net zo mooi als op de foto.

goede zaak, jammer voor bijbetaling van cadeau verpakking

bij een artikel van boven de 500 euro gewoon 4 euro vragen voor een cadeau verpakking. Dat is het enige voor de rest snel geleverd en keurig ingepakt.

Voor herhaling vatbaar

In heel wat winkels tevergeefs gezocht, maar bij Mostert Juweliers gevonden! Snel en correct afgehandeld.

Zoals beloofd Goed verpakt

Binnenban 19