Mooie armband en prima kwaliteit

Ik kon makkelijk bestellen en het was vlot verwerkt en snel verzonden en ontvangen, dus voor herhaling vatbaar. Groet, Terttu

Heel mooi ingepakt en perfect verzonden

Snel verzonden en heel mooi ingepakt in een mooie doos, zodat deze goed en zonder schade is aangekomen

Slecht

De oorbellen die ik besteld had, waren veel kleiner dan de foto op de website en maat opgegeven op de website.

Mooi verpakt en op tijd geleverd

Mooi verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering!

niet echt positief

Ik bestel een ring, zonder geschenkverpakking. Er wordt een pakket afgeleverd waar met gemak een middeldikke pocket in gepast zou hebben. Doos, karton, nog meer karton, uiteindelijk een sieradendoosje met de ring. Heel veel verpakking voor een inhoud die gemakkelijk in een bubbelenvelop door de brievenbus had gekund. Geen bestelbusje in de straat, geen buurvrouw die lastiggevallen werd, gewoon een postbestelling, meer was niet nodig geweest. In deze tijd van bewustzijn omtrent verkeersbewegingen, verstopte steden, verspilling van verpakkingmateriaal, lijkt dit mij een bijzonder ongepaste manier van zakendoen.

Uitstekend Geholpen.

De medewerkster was heel deskundig beleefd en attent. Ik ben perfect geholpen.

Goede service!

Goede en snelle service, Ook telefonisch werd ik correct te woord gestaan!

Zeer klantvriendelijk en leuke sieraden.

Na een eerste bestelling wilde ik een item.nigmaals bestellen, maar kon dit niet meer vinden op de website. Eén mailtje was voldoende om het toch nog te kunnen bestellen, alles binnen een paar dagen geregeld.

Heel goede service

Ik kreeg via mail een voorbeeld zodat ik het vooraf kon zien en ik kreeg ook direct respons op mijn vraag. Hetgene wat besteld was is ook heel mooi.

Levering ging prima alleen......

Ketting gekocht, maar waarom zo'n grote doos met daarin een stoffen zakje Daar bleek uiteindelijk het kettinkje te zitten,dacht ineerste instantie dat er niets in zat maar afijn nadat het zakje binnenstebuiten was gedraaid viel het eruit Het zat helemaal in de knoop,zeker een half uur bezig geweest om het ragfijne kettinkje uit de knoop te halen Maw de verpakking (zakje )zou beter moeten zijn,kleiner en misschien n doosje Verder is het ok

Uitstekende service en keurig verpakt

Zag er goed uit

Echt top

Ook super mooi echt een kado als je de doos open maakt waar ze het in versturen echt top.

Goede service, prachtige oorknopjes

Pareloorknopjes (3 mm met geelgouden stekertje). zeer snel bezorgd, mooi verpakt en prachtige knopjes. Duidelijke communicatie

Perfecte dienst!!

Nadat item was besteld, kon simpel telefonisch het aflever adres gewijzigd worden

netjes en snel bezorgt

een mooi armbandje voor mijn dochter besteld, het viel in het echt wel kleiner uit,dat vond ik wel jammer gezien voor haar leeftijd, 37 jaar. de bestelling werd verder netjes en snel bezorgt

Mooie producten, snelle levering

Mostert juweliers heeft mooie producten, voor e n goede prijs. Het is ook erg leuk om iets van Mostert als cadeau te sturen. De cadeauverpakking is een erg leuke verrassing! Bovendien was de levering erg snel.

Ik ben fantastisch geholpen.

Een geweldige ervaring. Ik ben super goed geadviseerd door een hele aardige medewerkster. Ik ben zeer tevreden en heb mijn prachtige sieraden heel netjes verpakt ontvangen. In de toekomst zal ik veel vaker bij Mostert Juweliers bestellen! Absoluut aan te raden!

Goede service en communicatie.

Product niet zoals gehoopt, Kreeg voorstel alternatief uit collectie.

Goede service !

Meedenken in oplossingen prima.

Snelle levering, goede service

Horloge besteld, goede prijs en snelle levering. Was toch niet wat ik wilde, en over retourzending werd totaal niet moeilijk gedaan en snel mijn geld terug gekregen.

Snelle levering.

Helemaal tevreden

In enkele dagen hadden we de bestelling in huis. Het zilveren doosje was ook nog eens mooier dan verwacht!

Fantastische service en klantvriendelijkheid

Ik heb een gouden sieraden set besteld met drie harten. Erg mooi verpakt in een mooie doos. Een prachtige set en apart. Snelle levering, goede service, kwaliteit en klantvriendelijk. Zeer tevreden.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet