Goed, Nog geen nadelen ondervonden

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs

Mijn man had voor mij een zilveren hanger(hartje) gekocht met swarowski kristallen, waar ik heel blij mee ben. En dit alles voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ook nog eens snel bezorgd.

zeer goed

Mijn vrouw was zeer blij met de ketting en de onyxsteen op haar verjaardag gisteren.

Super geholpen door klantenservice

Ik had iets met spoed nodig en wilde zeker weten of het artikel op voorraad was. Er werd voor de zekerheid even contact opgenomen met het filiaal waar de ene nog voorradige aanwezig zou moeten zijn om zeker te zijn dat ik hem de volgende dag zou ontvangen. Echt super!!!

Prachtige oorbellen en heel erg feestelijk verpakt

Fijne ervaring!

De ketting is prachtig en ook snel verzonden en bezorgd. De verpakking was ook nog eens mooi. All in all, een fijne ervaring! We zullen hier in de toekomst zeker nog eens bestellen.

Mooie oorbellen, snel geleverd.

Zilveren oorbellen voor mij moeder besteld. Mooie prijs waar nog iets af ging omdat ik de nieuwsbrief accepteerde. In het bestelproces kon ik kiezen voor een ander afleveradres, wat altijd heel fijn is. Wat duidelijker kan is de mogelijkheid het als cadeau te laten inpakken, eventueel met boodschap van de gever.

Prima verlopen

Prima site, grote keuze, Snel verzonden, goede prijs/kwaliteit vethouding.

goede site koop er nog een keer iets. het goed bezorgd

heb goede ervaring. zal het iedereen aanraden. mooie site.

Heel erg netjes en mooi ingepakt

Heel erg netjes

Top! Goede service !

Goede service !

Top bedrijf

Schitterend verpakt. Op tijd geleverd

Subliem

Snelle levering zelfs eerder persoonlijk geleverd. Erg mooie heren armband Figaro. Zeer tevreden aanrader voor andere klanten.

Kreeg wat ik verwachtte.

Mooi product, prachtige luxe verpakking (moet wel apart besteld en betaald worden maar is het zeker waard)

Super survice

Super goede en snelle service. Pakjes veilig verzonden.

Goede en overzichtelijke site en een snelle afhandeling.

Goe en snelle levering

Overzichtelijke site, prachtig collectie, betrouwbaar

Prachtige ring gekocht, keurig op tijd geleverd in een representatieve verpakking. Altijd even spannend om een dergelijke aankoop online te kopen, maar dat was niet nodig!

Veel keuze, mooie kwaliteit en goede prijs

Mooie creolen besteld die zeer snel worden geleverd. Ze zijn prachtig

Helaas was de ring te groot, maar met een retourformulier kon ik het retourneren. Ik ga er vanuit dat het geld ook netjes wordt terug gestort. Ik heb er vertrouwen in.

Geweldige services

Bestelling goed verlopen daarna is het slot van de armband kapot gegaan en dat is weer in goed overleg gerepareerd

Duidelijke website, snelle en goed verpakte verzending.

Tegenvallend in de zin van het geleverde product

Uiteraard ligt het aan mijn onjuiste aanname, maar ik vond het geleverde product nogal tegenvallen. Het sierraadje (gouden rondje) was inderdaad een sierrraadJE zo klein als dit is uitgevallen. Hier had ik meer van verwacht. Ik weet niet wat mijn vrouw ermee wil, maar de kans is groot dat ik dit alsnog in een van de komende dagen aan u ga terugsturen. Helaas.....

Snelle levering, mooie kwaliteit

Heldere communicatie via de mail over de levering. En aangenaam verrast door de mooie verpakking. Mooie stijlvolle oorbellen uitgezocht voor mijn schoonmoeder, bijna mooier dan op de foto.

Zeer mooie, kwaliteitsvolle oorbellen

Ik ben heel blij met mijn aankoop: mooi verpakt en zeer mooie, tijdsloze oorbellen die ik graag draag!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet