Snelle levering, mooie kwaliteit

Heldere communicatie via de mail over de levering. En aangenaam verrast door de mooie verpakking. Mooie stijlvolle oorbellen uitgezocht voor mijn schoonmoeder, bijna mooier dan op de foto.

Zeer mooie, kwaliteitsvolle oorbellen

Ik ben heel blij met mijn aankoop: mooi verpakt en zeer mooie, tijdsloze oorbellen die ik graag draag!

Top !

Mooie collectie . Snelle levering .

Snel en prachtig verpakt geleverd

Communicatie is goed Snel verzonden Prachtig verpakt

Mooie armband en leuk verpakt!

Het armbandje had ik voor een vriendin besteld. Hij werd snel geleverd en zat super leuk verpakt de doos waarin hij wordt geleverd. Mooie armband!

De glimlach van mijn vriendin

De glimlach van mijn vriendin zegt hoe blij ik ben dat ik jullie koos.

Het viel me ‘n beetje tegen omdat ik her iets grover had verwacht.

Zal niet gauw meer via internet kopen. Vind het armbandje heel mooi maar net iets tè fijn.

Achterkant is stuk

Achterkant van een oorbel is stuk gegaan. Kan iem contact opnemen om een vervangend stukje te sturen?

Het plaatsen van de bestelling tot het ontvangen ervan ging helemaal naar wens: vlot, duidelijk en verzorgd. Ondanks dat de eerste aankoop terug werd gestuurd kreeg ik uitstekende service. Met gevolg een tweede aankoop die succesvol was.

Prima aankoop, niets op aan te merken

Op zoek naar een paar mooie oorhangers voor mijn nichtje bij van Mostert uitgekomen. Geen lange levertijd, mooi ingepakt en in stevig doosje verstuurd. Helemaal goed en nichtje is er blij mee.

Voor de eerste keer besteld. Snelle levering. Verpakking keurig verzorgd. Product mooi. Kortom, uitstekend.

Mooie sieraden en snelle levering!

Heel vriendelijk

Mailcontact is heel vriendelijk en je krijgt een snelle reactie. Product netjes verpakt.

Matige ervaring

De levering en kwaliteit van het product is in orde. Maar het retourbeleid laat de wensen over. Er moet duidelijker gecommuniceerd worden dat retourneren niet wordt gefaciliteerd. Je bent al snel 10 euro kwijt. Dit is bij andere zaken niet zo.

Snel ontvangen

Makkelijk online te bestellen, snel ontvangen en tevreden

Succesvolle aankoop

Snel , en heel veilig verpakt,erbij openmaken Een feestje in de mooie verpakking , mooie stevige zilveren oorstukken, heel blij mee . Kijk regelmatig nu naar de collectie! Echte aanrader, bedankt voor snelle levevering.

Fijne service, met zorg behandeld

Overzichtelijke site en snelle levering. De communicatie hierover was ook snel en duidelijk. Het pakketje was duidelijk met zorg behandeld. Super!

Beautiful pearls!! Shining bright like a silver moonlight!!! :)

I was looking for a specific type of pearl earrings; simple and classy, on a white gold setting. Here I could find, with a very easy and detailed research, many different types of settings and materials used for it. Also fast delivery!

Super snelle levering

Perfect.

Van af het moment van bestellen tot het moment van bezorgen en de communicatie tussendoor (zeer belangrijk) in een woord `` geweldig``. Ook het bestelde artikel voldoet 100% aan onze wensen.

Super service

Spullen snel geleverd, toen het niet bleek te passen hebben ze vlot contact gelegd en geld retour. Heel netjes

Prima snelle service

Mooie ketting snelle service zeer tevreden in de toekomst waarschijnlijk nog eens iets bij jullie bestellen

Snel besteld, en bezorgd! Prijs - kwaliteit is okee

Alles prima geregeld

Prima website en bezorging in kado verpakking was perfect geregeld

verrassing !!

een klein kadootje als een echte verrassing verpakt !

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet