Prima ervaring

Snelle levering. Product zag er hetzelfde uit als in de advertentie

Goede en snelle service

Bestelde product kwam snel binnen, had het in laten oakken en dat zag er mooi uit

Super goede service!

Nvt

Perfect!

Zeer snelle levering. Mooi verpakt. Echt TOP!!!

Goed assortiment, jammer dat de kado verpakking bijna 10% van het notabedrag is

Zie hiervoor

Snel verzonden, keurig als kadootje verpakt en site duidelijk

Tot op heden een 10

Wij hebben tot op heden een prettige ervaring met "Mosterd Juweliers" en hopen dat dat zo blijft! Met vriendelijke groet, Ben Kuipers.

Erg blij met het sieraad

Het sieraad was uitstekend beschreven, zodat de keuze heel makkelijk werd gemaakt. De ketting was precies zoals verwacht. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Ik had een cadeau verpakking besteld en kreeg een mooi pakje geleverd.

Levering was erg snel

Goed alleen laat een slotje van mijn ketting al los na 2 weken

Een snel en mooi persoonlijk cadeau in huis.

Mooi sieraad

Het sieraad kwam netjes op tijd voor de verjaardag van mijn dochter. Mooi verpakt.

Kwam niet als een cadeau binnen

Waardeloze presentatie.zo stuur je als juwelier geen pakketje op. Knullige verpakking vol met tape.leek wel een pakje van een bouwmarkt

Conform verwachting geleverd

Conform verwachting geleverd

Armband was te lang, zonder problemen kon ik deze terug sturen en laten inkorten. Snelle en goede online service

Snelle levering en goede service

De sierraden zijn snel geleverd en zijn naar verwachting; prachtig! Heb telefonisch nog contact opgenomen voor aanvullende informatie over de sierraden (wegens online aankoop ivm COVID maatregelen) en werd keurig en kundig geholpen.

Goede en snelle service

Een mooi product en zeer goede afhandeling. Contact met de medewerkers on-line was erg plezierig n.a.v. het stellen van een vraag.

Groter

Ik dacht dat ze parel balletje groter zou zijn. Ik heb echt teleurgesteld!

Snelle levering mooi sieraad

Duidelijk op de website geleverde precies zo als foto . Snel geleverd .

Netjes optijd gekregen

Voor herhaling vatbaar

Toppie

Geweldig snel geleverd en keurig verpakt

snel en goede kwaliteit

Oorbellen geheel naar verwachting

Oorbellen geheel naar verwachting en snel geleverd.

Klantenservice slecht artikel mag niet in winkel geruild worden

Bestelling en levering goed, slecht dat je artikel niet kan/mag ruilen in winkel

Keurig verpakt, oorbellen waren zoals ik verwachte mooi.

Keurig verpakt, oorbellen waren zoals ik verwachte mooi.

Snelle verzending. Prima geregeld

Binnenban 19