Goede surfers

Leuke aanbieding

Snel en super

Kindersieraden gekocht en volgende dag al in huis en het doosje van het ringetje zo superleuk echt een winnaar hier!

Service is perfect! Levering is snel. Bestel regelmatig mijn sieraden bij Mostert Juweliers. Aanrader!!!

goed en leuk verpakt ik ben zeer tevreden.

De artikelen zijn goed in de smaak gevallen.

Geweldig!

Het product ziet er prachtig uit. Snel en goed afgeleverd. Mooi in een doos verpakt. In een woord geweldig!

Oorbellen besteld voor de verjaardag van onze dochter. Mostert heeft het feestelijk ingepakt en snel geleverd op het adres van onze dochter. Super!

Het was de eerste keer ervaring bij jullie . Snelle levering ondanks de feestdagen . Bedankt

Fijne webshop

Levertijd zoals vermeld op website, mooie oorbellen voor een goede prijs.

Wat ze beloven..komen ze na.

Precies wat je verwacht als online koper

Goede website, met name goede foto’s om je keus te ondersteunen. Vlotte afhandeling, binnen 2 dagen pakket in huis in keurige kado verpakking.

Top service en betrokken

Ook bij ruilen tijdens de lockdown top service en betrokkenheid om het zo goed mogelijk samen te doen! Goede communicatie en meedenken over hoe en wat.

Super service!

Snelle en goed service. Tevens vriendelijk personeel en zelfs online alles heel snel afgehandeld!

Ondanks de tijd stipvan de bestelling (Kerstdagen) geleverd op door jullie aangeven tijdstip.

Snelle afhandeling

Iets terug gestuurd om te ruilen, ging wat omslachtig, weer betalen en de vorige werd terug gestort ..

Goed netjes geholpen

Snelle service.

Afbeelding op de site kwam niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Dat is wel jammer.

Een mooi dames danish horloge gekocht mooi . En in het filiaal in Hellevoetsluis gratis op maat gemaakt. Goede service

Alleen jammer dat sieraad al was ingepakt, met strik en al. Had het graag nog even gecheckt voordat ik het cadeau gaf.

Fantastisch!

Ik heb zilveren oorringen besteld voor de kerst. De volgende dag keurig thuisbezorgd in een hele mooie verpakking! Top!

Goede service!

Snelle levering, ook met omruilen! Mijn volgende aankoop is zeker bij deze juwelier!

Top service!

Enorm tevreden en over verleende service!

Prima en snelle service

Een erg goede en snelle service. Product zat ook netjes verpakt

Nooit eerder had ik dit gedaan maar het viel niet tegen.

Wat zou ik nog meer kunnen zeggen.

leuke sieraden voor aantrekkelijke prijzen

Ik was op zoek naar een mooie zilveren halsketting en vond deze bij Mostert juweliers, en ook de prijs was OK. Voor Mostert Juweliers alleen wel de aanbeveling om post.nl aan te spreken, De ketting zou verzekerd verstuurd worden en er zou door mij getekend moeten worden, maar post.nl heeft het pakketje door de brievenbus gestopt. Was makkelijk geweest voor mij met kwalijke bedoeling om te zeggen dat ik niks had ontvangen.

Mooi Sierraad en goede service

Ik heb een zegelring laten graveren bij Mostert Juweliers! Het eindresultaat is erg mooi en het contact met de juwelier liep erg soepel. Dankjulliewel!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet