Volledig naar wens, ook snel!

Helemaal goed.

Geweldige en snelle service

Het email contact verliep snel en vriendelijk. Eén door mij besteld artikel bleek niet meer op voorraad. Het andere artikel werd mij, na excuses, snel toegezonden.

Geweldig, super service

Snel verzonden, goed telefonisch contact met het bedrijf zelf inzake een (tijdige) levering

Aanrader!

Heel mooie verpakking, snelle verzending, mooi product!

Tijdige en keurige levering

Ik heb een herenarmband besteld en deze is kwalitatief goed. Heel netjes op tijd geleverd en ook nog eens mooi en netjes verpakt. De eerste ervaring met online bestellen is zodoende erg goed.

Mooie oorringen

Prima en zeer snelle service. Kwaliteitsproduct, mooie oorringen, sluiting werkt goed.

Duidelijke website, gebruiksvriendelijk betaalproces, snelle verzending en mooi product. Ben erg blij met de oorbellen :-)

Goede ervaring

Heel tevereden

Mooie oorbellen en snel geleverd.

Snel en heel netjes.

De bestelling was keurig op tijd geleverd en het zag er prachtig verzorgd uit. Had de optie voor cadeaupapier gekozen.

Als het artikel dat ik besteld had ook nog op voorraad was geweest had ik een 10 gegeven. Nu moest ik op stel en sprong een ander artikel uitzoeken

Online goed te woord gestaan

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Prachtige ring in de Sale kunnen kopen

Satisfied

Beautiful product delivered on time.

Zeer positief.

Bestelling snel ontvangen. Vervolgens artikel geruild. Ging even gemakkelijk en snel.

Goede, snelle service

Mijn online bestelling van een mooie slavenarmband was helaas niet meer leverbaar, maar heel snel een alternatief aangeboden en nog op tijd binnen. Snelle, vriendelijke service!

Blij met de oorbellen

Mooie klassieke oorbellen en keurig verpakt ontvangen!

Snelle levering en leuk contact

Via webshop oorbellen i.v.m. afscheid personeel besteld, kreeg bericht dat oorbellen niet leverbaar waren. Telefonisch contact gehad, zeer prettig en leuke andere besteld welke keurig op tijd op de mat lagen ☺

Goede en snelle service

Mooi product

geweldige service

Verkeerde kleur horloge besteld, deze terug gestuurd en alles was met hulp van Mostert juweliers zo geregeld top!!

Alles klopt.

Fijne service

Een bestelling geplaatst net voor de feestdagen, bleek niet haalbaar om tijdig te leveren wegens drukte bij PostNL. Ze hebben de bestelling kunnen sturen naar een locatie waar ik het netjes de dag erna kon ophalen, super service!

Helemaal super. Heb een mooi cadeau kunnen geven.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet