Voldoet aan verwachting

Alles is verlopen volgens afsprak en dat was niet de eerste keer. Dus ik ben tevreden.

pefect

De ringen die we wilden zijn perfect. Een snelle en nette levering van de ringen.

Prachtig

Mooie oorbellen!

Snelle levering, product was mooi ingepakt.

Goed!

Snelle levering, mooie verpakking, mooi product.

Hele goede service

Je hoeft nooit lang op een antwoord te wachten en een snelle levering, helemaal goed. Behalve dan dat oorringen niet onder de elastiekjes in de cadeauverpakking blijven zitten tijdens het transport.

Geleverd zoals beschreven. Nette winkel.

Fijne winkel

Makkelijk bestellen. snelle levering en prima kwaliteit.

De website is makkelijk toegankelijk. Overzichtelijk en bevat alle benodigde informatie. De bestelling en betaling was gemakkelijk. De producten had ik snel in huis en de kwaliteit is prima.

Snelle levering, mooi verpakt en sieraad als verwacht.

Waren zeer te vrede

De levering was op tijd zo als aangegeven. Het artikel was boven verwachting.

Klantvriendelijk

Mijn zoektocht naar een setje oorbellen via click and collect werd goed ondersteund via de klantenservice met gericht advies en meedenken om snel over het product te kunnen beschikken.

Uiterst tevreden

Product voldeed aan m'n verwachting, werd op tijd geleverd in een verrassende luxe verpakking.

Mooi product met snelle levering!

Product net voor de feestdagen bestelt en mooi optijd mogen ontvangen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Helemaal goed

Alles goed geleverd en mooi verpakt

Prachtige armband in een mooie verpakking. Een cadeau

,,,,

top service snelle levering

top service snelle levering

Snel ondanks de kerstdrukte

Zeer goede ervaring. Hele mooie oorbellen, goede service tijdens bestellen, snelle reactie opvragen en levering was ondanks de kerstdrukte en feit dat kort dag was een zekerheid.

Fijne snelle service en mooi product

Goed verpakt en Super en snel

Correctie vriendelijke telefoonbeantwoording en echt snelle levering in een zeer drukke kerstperiode.

Netjes geleverd en zoals beschreven

Mooie gouden ketting besteld. Vlot geleverd en kwalitatief goed zoals beschreven

Verrassend

De verpakking was een verrassing en de kleine creolen precies wat ik zocht!

Snelle levering en het ziet er geweldig uit

Alles in orde.

Spijtig dat ze bij de pakjesdienst niet zijn zoals bij jullie. Steeds vlug geholpen. Alles klaar en duidelijk.

Netjes verpakt

Herenarmband besteld. Op tijd geleverd en het zat in een mooi doosje. De armband was zoals omschreven. Erg tevreden, volgende aankoop zal wederom hier zijn!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet