Waardeloos

Binneneen maand twee deuken in oorbel. Totaal normaal gebruik. Als je dan naar Mostert belt is het enige wat ze kunnen zeggen dat het gebruikersschade is. Komen dan met half voorstel, waarbij je weer veel moet betalen, en kun je gewoon een nieuwe kopen. Echt totaal geen service.

Ruime keuze, prima service

Ruime keuze, overzichtelijke website met goede zoekopties en aflevering volgens toezegging.

voortreffelijk

Zeer snel en professioneel geholpen. Bestelde items kon ik de volgende dag al, zeer mooi ingepakt, ontvangen.

Prima juwelier

Makkelijke webshop, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Redelijk snel geleverd.

Mooi uitgevoerd. Ondanks kerst op tijd.

Tevreden!

Erg blij met mijn mooie ketting.

Uitstekende service, snelle reactie op vragen, snelle bezorging, vriendelijk

Na mijn bestelling had ik nog een vraag. Hier werd snel op gereageerd. Medewerkers denken mee, geven echt nog "de klant is Koning" gevoel. Bezorging was snel, sieraad was zorgvuldig en mooi ingepakt. kortom; super tevreden1

Snel geleverd en zeer correct bedrijf kwaliteit goed

Cadeau mooi verpakt ik hoop dat ik mijn vriendin er ook heel blij mee zal zijn

Uitstekende service en product

Snelle verzending en ook snel antwoord van de klantenservice. Dit bedrijf doet moeite voor de klant en heeft intern een goede samenwerking waardoor het ruilen van het product soepel verliep. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Product van uitstekende kwaliteit, leuk feestelijk verpakt en ondanks de kerstdrukte ook nog op tijd. Denk de volgende keer zeker weer aan jullie.

Vlot geleverd en mooi verpakt.

Super snelle levering in deze moeilijke corona tijd. Erg leuk ingepakt en de oorbelletjes zijn heel mooi. Ben er erg blij mee.

Zeer goed op de hoogte gehouden van bestelling en transport. In mooie cadeauverpakking verstuurd en in mooie kleine doosjes. Leuk om uit pakken.

Prima service niets mis mee

Nette service en verpakking

Het was een mooi pakje dat bezorgd werd. Hele nette service via mail.

Mooi sieraad goed verpakt en snel bezorgde

Mooi sieraad, goed verpakt en snel bezorgd

Zoals op de foto's mooie oorringen.

Mijn vrouw vond ze mooi, dat maakt het makkelijker om een hoog cijfer te geven. Pakketje is redelijk snel bezorgd na 3 dagen. Het was mooi verpakt. Er was een handtekening nodig bij aannemen van het pakketje.

Helemaal top en mooi op tijd!!

Ruim van te voren aangemeld wanneer jullie aan de deur bezorgde. Netjes ingepakt.

Prachtig product, super verpakking

Ik heb online 2 goldplated hangertjes besteld met de sterrenbeelden van mijn dochters. Mooie kwaliteit, prachtig gemaakt en zo leuk verpakt. Een topcadeau om te geven.

Ik vond het een prettige ervaring om zaken met u te doen.

Service is goed en een overzichtelijke website. Het pakketje kwam ook op tijd aan en we zijn erg tevreden met het product.

Snel ontvangen keurig verpakt

zeer snelle levering

eerst in de winkel besteld , na twee weken maar eens gaan vragen of ze hem binnen hadden , dat bleek volgens hun nog niet het geval zijn omdat het niet op voorraad was . zelf via internet besteld de volgende dag in huis, Dus voortaan maar niet meer naar de winkel in spijkenisse,

Mooie kwaliteit

Bezorging god verzorgd en op tijd

Telefonisch contact gehad over levering geen beloftes maar wel fijn te woord gestaan en ik kreeg het gevoel dat ze er alles aan zou doen om t geregeld te krijgen

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet