Mooie kwaliteit en prima service is

Mooie sieraden en veel keus

Snelle levering, prachtig ingepakt!

Door een prachtige verpakking een mooie beleving om uit te pakken, leuk!

Prima bereikbaar en servicegericht

Er waren twee zaken met de armband niet helemaal goed waren, maar dit werd adequaat opgelost

Helemaal goed

Mooie sieraden, goede prijzen, snelle verzending in een mooi doosje

Geweldig blij met aankoop

De oorbellen die ik zocht voor mijn vrouw vond ik heel gemakkelijk op de website, bestellen/betalen en aflevering gingen heel vlot. De oorbellen waren ook nog met korting, dus dubbel blij. Een aanrader

Goed ingepakt en optijd bezorgd

Hele goede ervaring

geweldig

goede service ruime keuze

Super netjes verpakt en mooi gemaakt

Iedereen is tevreden snelle levering.

Snelle levering. Mooi ingepakt. Mooie oorbellen

Mooie oorbellen en snelle verzending

De oorbellen werden snel bezorgd en waren mooi ingepakt. De oorbellen zelf zijn van goede kwaliteit met fijne sluitingen.

Zeer goede ervaring met kerst

Een week voor kerst 2 cadeaus verpakt incl inpak service. Beide op tijd geleverd en heel mooi ingepakt, echt een aanrader. Klein minpuntje was dat de emailbevestiging van verzending niet kwam, waardoor ik even in spanning was of het op tijd zou komen, maar dat was na een e-mail direct opgelost.

Enigszins beetje teleurgesteld

In eerste instantie blij dat ik het snel kon ophalen bij de vestiging in Dordrecht maar anderzijds: Het kado zat nog in post verpakking nu is dat niet zo erg en kon ik begrijpen maar dat het kado niet was ingepakt en in een soort van plastic venster zat zonder zo’n mooi doosje zoals je bij een reguliere juwelier altijd krijgt . Ik vind dit echt niet kunnen en zeker niet bij een bekend juwelier als Mostert. Was echt teleurgesteld.

Prettige internet site

Bijzonder goede service

Nadat het artikel niet naar wens bleek te zijn, werd de afhandeling van het retourzenden snel en duidelijk geregeld.

Vlot en netjes

Vlotte levering gebracht in prachtig doosje. Bestelde product ook naar wens.

Snelle goede service

Mooi setje van coeur de Lion gekocht Snelle levering

Prima op orde

Veel keus op de website, precies de oorring kunnen uitzoeken die ik nodig had. Product identiek als uitgekozen geleverd. De doos geeft nog een klein "wow" gevoel bij uitpakken...

Mooie ketting, armband en oorbellen

De ketting, armband en oorbellen zijn precies zoals op de foto.

Groot assortiment

Keurig verpakt snel in huis

Zoals het hoort

Prima service. Besteld en binnen 2 dagen in huis!

Prima onlineverkoop!

Zie bovenstaand.

Heel mooi

Mooi verfijnde armband!

Super. Snelle levering, goede prijs, leuk verpakt en een leuk kaartje erbij

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet