Snel binnen prachtig verpakt

Cadeautje moet nog uit gepakt worden. Maar zo mooi verpakt dat het zonde is , haha. Andere dag al binnen .

Minder

De verpakking had veel mooier gekund. Tevens zat het kettinkje er gefrommeld in. Voor zoveel geld mag er meer aandacht aan besteed worden. Kijk maar eens naaar Brandfield!

Snelle levering,leuke oorbellen,iet klein maar dat is mijn fout

Snelle levering en mooi verpakt!

Ik heb voor jullie gekozen omdat ik zag dat jullie meerder zaken in de omgeving hadden. En dat geeft toch een goed gevoel. Zoiets als sieraden kopen doe je eigenlijk liever in een winkel, maar dat zat er dit jaar even niet in. Ik zou zeker nog een keer wat bij jullie bestellen.

Fijne site met veel keuze

Op zoek naar een zilveren armband met goud accent kwam ik bij jullie uit. De omschrijving doet vermoeden dat de jasseron vrij groot van formaat is, dat vind ik niet, maar het is wel een mooie armband dus toch gehouden.

Perfect geregeld

Mooie site en snelle levering

Gewoon goed

Alles wat beloofd werd is uitgevoerd.

Snelle levering en ziet er precies uit als op foto

Ik heb een gouden armband besteld voor mijn man. De armband was prachtig verpakt. Precies zoals op de foto. Keurig geleverd en snel. Makkelijk om de bestelling te plaatsen. Tot nu toe zeer tevreden. Hij is voor kerst, mocht het retour moeten ...daar heb ik nog geen ervaring mee.

Snel en mooi aangekleed.

Bijzondere verpakking. Echt mooi. En snelle levering. Geweldig.!

fantasties

web site was duidelijk verzending is goed en snel gegaan verpakking ziet er verzorgd uit ga zo door

Het z nog n de verpakking onder de boom Is een verrassing voor mij vrouw

Netjes op tijd geleverd

Uitstekende snelle service

Een snelle secure behandeling van mijn bestelling.

Goede service, keurig ontvangen, horlogeband was op maat gemaakt.

Goede service en snelle verzending. Top!

De ring komt overeen met de afbeelding,maattabel klopt. Snel en netjes geleverd.

Goede ervaring. Afbeelding komt overeen met de ring. Maattabel klopt. 2 dagen later binnen gekregen ring zat netjes in een doosje. Top! Om deze reden al eerdere malen iets besteld

Keurig verzorgd

Mijn kerstkado werd snel geleverd. Goed ingepakt en door de track and trace code kon ik de bestelling volgen.

Tevreden

Dure bezorg- en rwtourkosten bij retourneren.

Helaas was het bestelde niet als verwacht en moest het retourgezonden worden. Moeilijk om op de site iets te vinden als " omruil" en na aanmelding zelf retourbiljet afgedrukt. Kosten bij terugsturen € 4,60. Creditnota zonder de bezorgkosten van € 3,95, waardoor ik € 8,55 heb betaald voor niets...! Is geen motivatie voor nieuwe aankoop via de site!!!

Super kwaliteit, en snelle levering

Was eerste ervaring, mooi verpakt en is nog mooier als op de foto. Zou iedereen jullie aanraden!

Zeer snelle en goede levering.

Goede beschrijving, veel keus. Snelle levering.

De bestelling is, volgens afspraak, binnen een paar dagen thuis bezorgd.

Goede service maar ontevreden over product.

Het bestelde artikel voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. Een van de drie kettinkjes, die één geheel vormden, was reeds stuk na het uitnemen uit de verpakking. De ketting oogde ook zeer fragiel. Na contact kon ik het terug sturen en een ander exemplaar toegestuurd krijgen. Ik heb echter gekozen voor teruggave van het aankoopbedrag. Hoop dat binnenkort terug te ontvangen.

Uitstekend, een aanrader

Snelle en nette levering. Reageren binnen een uur op je mail. Perfect. Komen hun afspraken echt na. Zeer tevreden

Snelle verzending

Overzichtelijke site en bestelproces. Goede bevestigingsemails na bestellen mbt verwerken en verzenden

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet