Goed verpakt geleverd. Oorbellen zijn exact zoals afgebeeld.

De maten van de oorbellen kloppen met de beschrijving, ook de kwaliteit is zoals verwacht. Oorbellen niet te groot en niet te klein, goed afgebeeld op plaatje webshop waar ze gedragen worden door model.

Op het moment niet goed

Het kettingje is los geknapt en defect

Oké

Goed verzorgd

Top producten voor een top prijs

Alles wat binnenkomt is netjes verpakt, ziet er precies uit zoals verwacht Volgende keer weer bij Mostert juweliers!

Uitstekend!

Een uitgebreid assortiment èn een fysieke winkel. Makkelijk om via de webshop te bestellen en te betalen. Goed contact via de mail toen een bestelling niet op voorraad was. Goede kwaliteit, mooi verpakt en snel geleverd!

Goed snelle levering

Hoi

Snel goed product

Zeer netjes en zorgvuldig verpakt en geleverd.

Direct na bestelling is de levering in gang gezet. Vervolgens de dag erop al geleverd maar ook zeer netjes verpakt.

Te omslachtig

Ik vond het vervelend dat ik niet in de winkel de oorbellen terug kon geven en per se per post (en dus betalen) ze terug moest sturen.

Snelle bezorging en t product was zoals online te zien was

top, goede levering

top, goede levering

Zeer tevreden.

Mooi, zoals omschreven op de website, snel geleverd.

Op tijd , mooi verpakt en mooi artikel ( conform verwachting)

Zeer snelle bestelling

Super service

Zeer behoorlijk zaken doen met deze.

Heel tevreden over de hoedanigheid en snelle levering van de bestelde spullen. Mooie verpakking ook.

Was snel met bezorging

Zeer te spreken over de klantenservice

Snel antwoord op gestelde vraag. Uitermate kundige klantenservice eindelijk eens gericht op KLANTEN Zou er zo weer bestellen

Goede en snelle service.

Goed en snel afgehandeld

Volgens de website zou het 7 dagen duren voor het maken van gepersonaliseerde Naamketting, echter na 3 dagen had ik het al thuis

goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede kwaliteit, snelle verwerking en levering

Ik ben tevreden zoals mijn keuze is afgeleverd .

SNEL GELEVERD

PRODUCTEN ZIJN SNEL GELEVERD EN ZIEN ER PRECIES UIT ZOALS OP DE FOTO

Nette behandeling zoals het hoort

Mostert Juweliers heeft de bestelling naar behoren afgehandeld. Verzending aangetekend, zodat correcte ontvangst zo goed als verzekerd is.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet