Prachtig

Prachtige oorbellen, voldoen aan de verwachting en snel geleverd

zeer goede informatie mbt afhandeling en bezorging

zie boven Mijn echtgenote is allergisch voor zilver en dergelijke. Ze had elders een juweel gekocht met een ketting waarvan ze vrij snel dan ook geïrriteerde plekken in de hals kreeg. Daarom bij jullie een gouden ketting gekocht. De geïrriteerde plekken heeft ze behandeld en tot nu toe gaat het prima.

Netjes geleverd. Fijne service! Omdat ik mijn aankoop als cadeautje kocht en twijfelde over de maat was de omruil termijn net te kort. Nadat ik dit aan gaf was het geen probleem om deze net iets langer te maken: erg fijn!

Mijn eerste sieraad, en het is een elegant sieraad, glanst ook mooi.

Mooi glanzend sieraad. Ik ben er tevreden mee.

Bestellen was makkelijk, betalen was makkelijk en de verzending was snel en uitstekend. Ze zijn precies goed en helemaal wat ik me ervan had voorgesteld.

Product zoals gehoopt

Levering was prima en de oorbellen vond ik erg mooi

Mooie oorbellen en netjes verzonden met track en trace

Mooie oorbellen en netjes verzonden met track en trace

Goede producten, altijd snel bezorgd

Goed geregeld, snelle bezorging

Goed geregeld allemaal, snelle bezorging en een mooi sieraad.

Helemaal goed!

Mijn cadeau bestelling werd snel geleverd in een mooie geschenkdoos en goed verpakt verstuurd.

Prima,

Mooie ring, precies zoals omschrijving. Mooi doosje, erg blij mee

Overzichtelijke website, snelle levering en netjes verpakt.

Op zich goed, maar....

Zoals gezegd goed, maar ik vind het niet meer van deze tijd als de bestelling 's morgens wordt gedaan deze pas aan het eind vd volgende dag verzonden wordt.

Viel tegen

Knopjes met 4 ballen, Ze zijn veel te klein

Snelle levering, goed verpakt.

Prima geregeld, bestellen, betalen en ontvangen ! Top

Overzichtelijke website, goede bevestigingen (mail) en snelle levering.

It was given in time and packed very well

I got the item with very low price and it was in good condition. Watch from Daniel Wallington

Snelle correcte levering

Superblij met aankoop

Zilveren creolen gekocht (al vaker hier sierden besteld) Snelle levering, fijne prijs en prachtige kwaliteit. Echte aanrader!

Prima en snelle levering

Hadden precies wat ik zocht

Snelle levering. Hele mooie oorbellen.

Snel, accuraat en anoniem

Goede en betrouwbare service

snelle levering en mooie sieraden

We hebben een mooie armband besteld als verjaardagscadeau. Deze is snel geleverd en het cadeautje was mooi verpakt.

snellevering

Snellelevering en goed klanservice prima

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet