Prettig

Netjes geregeld, duidelijke afspraken en een prachtig sieraad

Mooie ketting!

Goede service en snelle reactie op mijn gestelde vraag!

De levering kwam zoals gezegd na twee dagen binnen. Een mooie cadeauverpakking waarvan ik eerst twijfelde of het de 3,95 waard was. Zeker doen! Dit maakt het cadeau helemaal af. Na een vraag over mijn gekochte product over waterbestendigheid kreeg ik snel een uitgebreid antwoord. Ik ben helemaal tevreden over mijn keuze van Mostert Juweliers!

Komen na wat ze zeggen

Zoals de foto was, zo is het ook in het echt.

Snelle levering, mooi ingepakt.

De door mij bestelde hanger werd vlot geleverd. Vastgespeld in een sieradendoosje en feestelijk verpakt.

Prettige site veel keuze ook voor heren met een grote ring maat. Ben erg blij met de aankoop goede en krachtige kwaliteit zilver. Ik denk wel dat mijn lieve vriend het mooi gaat vinden.

Goede ervaring online met de juwelier

Online bestellen is makkelijk en overzichtelijk met de juiste beschrijving . Goede verhouding product /prijs .De oorbellen waren erg mooi .

Gewoon goed

Bestelling snel geleverd. Artikel komt perfect overeen met de beschrijving. Dus zeer tevreden over d levering. PRIMA winkel!

Dramatisch

Nieuw horloge komt binnen met krassen en putten op de kast, na dit aangegeven te hebben sturen ze vervolgens een foto die voor verzending is gemaakt om aan te geven dat er niks mee aan de hand was. Helaas was deze foto gemaakt in de schaduw, bewogen en rondom van uitermate slechte kwaliteit waarbij het meest gedragen horloge er nog nieuw uit zou zien. Een keer en nooit meer.

Zeer behulpzaam

Behulpzaam, klantgericht.

Top juwelier en heel goede service

Oorbellen omgeruild, heel snel en duidelijke instructies TOP GEREGELD

goede ervaring

goede ervaring besteld okee niet goed retour. prima afwikkeling.

Goede en snelle service

Telefonisch werd ik snel en duidelijk te woord gestaan. Mijn online bestelling werd zeer snel geleverd.

Prima service en zeer fijne afhandeling en verzending. Ruime keuze en zeer vriendelijk.

Mooie verpakking , mooie oorbellen maar de sluiting is echt niet handig. Ik denk niet dat ze lang zullen meegaan.

Slecht verpakking

Hele dure dingen maar super slecht verpakt, zelfs niet eens cadeau verpakt hoewel ik dat bij mijn mail had aangegeven dat ik als cadeau wenst te willen ontvangen. Ze kwamen aan met een papier verpakking die eerlijk gezegd in de brievenbus is gestopt. Stel je voor mijn pakket is verkeerd afgeleverd dan heb ik pech dat ik wel volgens de systeem zal moeten ontvangen maar werkelijk niets hebben ontvangen. Dan ben ik namelijk mijn geld kwijt plus niet op tijd voor een cadeau te geven voor een verjaardag. En het was niet bepaald verrassing als je een verpakking open maakt zoals bij Swarovski of bij andere juweliers. Super jammer want voor een kleine mini oorbel betaalde ik best voor een hoog bedrag dan zal ik wel betere verpakking willen ontvangen (soort van luxe moment om voor iemand open te maken als cadeau. )

Super tevreden vanaf de bestellen plaatsen tot aan het pakketje ontvangen

Heel tevreden met de service het overzicht van de site, en sieraden is heel duidelijk de prijzen zijn betaalbaar ik had het sieraad snel binnen dus de verzending was ook top en super tevreden met de oorbellen! Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Mooie oorbellen van goede kwaliteit

Snel geleverd en ook nog eens in een prachtig kattendoosje. Mijn dochter was er super blij mee. De kwaliteit is ook goed. Sluit degelijk en qua design uniek. In de toekomst zal ik zeker nog eens bestellen op deze site.

Mostert Juweliers beschikt over ervaren, luisterend personeel!

De kennismaking met Mostert Juweliers nodigt uit tot een volgend bezoek!

Mooie Kwaliteit en snel geleverd

De parelhanger voor mijn dochter werd snel in een prachtig doosje geleverd. Mooie kwaliteit, conform de beschrijving en foto’s op de website

Prima verzorgd

Een Buddha to buddha armbandje gekocht via een duidelijke en makkelijk toegankelijke website. Snelle levering en goed verpakt! Alles is dik in orde!

Mooie artikelen, leuk verpakt en snel geleverd.

Fijne , betrouwbare en nette ervaring .

De armband zag er ontzettend mooi uit, netjes verpakt , en alles ging goed georganiseerd. Wat betreft de juwelier niets dan lof . Jammer dat de post erweer n zooitje van maakte . Geen dag opgegeven wanneer die langs zou komen , daarom aan n gesloten deur gestaan en toen n briefje in de brievenbus gestopt met niets erop. Wist niet eens waar hij t pakketje had afgeleverd . Na veel gezoek en gebel , bleek dat hij t bij de Hema had gebracht die erg ver weg ligt en moeilijk te bereiken is . Dat geeft toch stress voor zo n prachtige armband . Heb deze klacht ook bij de post. Nl neer gelegd ! Vr groet. Helmy Kuijpers

Snel verzonden en netjes verpakt, prima!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet