Alles klopt

Prima service! Parel oorhanger

Prima service! Snelle levering door PostNL❤️ De parel oorhangers zaten in een leuk doosje. En de pareloorhangers zijn van goede kwaliteit en dat voor een leuke prijs. En ze staan ontzettend leuk! ik draag altijd parel oorknopjes, dus ik moest wel even wennen. Ik bestel al meer als 30 jaar online en tegenwoordig met mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID met App ING. Liefs van een geboren en getogen Rotterdamse met Indische roots ( 17-10-1959) Meisjesnaam Swartz en mijn Franse voornaam Henriëtte. Een mix van Duits, Frans, Engels, Spaans en Portugees met beide ouders uit Voormalig Ned. Indië. Bachelor of Education, 14 jaar lerares basisschool bovenbouw katholiek onderwijs, afgestudeerd met tekenen en aardrijkskunde Pabo Thomas More Rotterdam, 12 juni 1981. Inval juf Rotterdam( RVKO) 1981-1983 en lerares en Remedial Teacher St. Jeanne d’Arcschool van groep 6,7 en 8 in ‘t Harde. ( Dalton- Katholiek Onderwijs) 1986-1998 Eigen bureau gehad in interieuradvies en tuinontwerp. Hogeschool Hotelmanagement ( NTI en Stenden) Hotel Pauwenhof Maastricht. Studente Kunstgeschiedenis UvA H.W.C SWARTZ OP MIJN COLLEGEKAART ( Henriëtte Wilhelmina Cornelia) Verstuurd vanaf mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID( iCloudMail) en ik heb ook een MacBook Pro Safari Apple ID Voor beide apparaten inloggen Apple ID

Snel geleverd. Er moest iets geruild worden. Retourzenden en terugontvangen ging vlekkeloos en ook weer bijzonder snel. Aanrader.

Goudsmid amateur.

Opdracht bij Mostert juwelier Hellevoetsluis. # Een metioriet afgegeven om een hanger aan te bevestigen. Aangegeven waar er precies geboord moest worden. Een niet opvallend/subtiel hangertje gevraagd. Bij aflevering; # Hanger was groter dan de steen. Absoluut niet subtiel. # er was ergens anders in de metioriet geboord. Resultaat; Metioriet verziekt. niet meer bruikbaar. Op nieuw zoeken naar een geschikte metioriet. Opnieuw kosten/moeite. Goudsmid heeft mijn inziens geen creatief inleving vermogen. De opdracht lezen is ook een vak.

Mooie producten, goede communicatie en snelle levering.

Armbanden waren mooi ingepakt. Fijn om zo cadeau te kunnen geven.

Mooi product en snel geleverd!

Een mooie armband en snel geleverd

Super afhandeling klacht

Mijn zilveren ketting was zwart geworden en Mostert juweliers heeft dit heel netjes opgelost door mijn ketting te behandel. Heel tevreden en zou zeker weer hier mijn sieraden bestellen

Schattig maar valt een beetje tegen

Viel een beetje tegen , Een kleiner doosje zou het iets ophalen. En graag de maten erbij. En ik heb er niet voor getekend , lag gewoon in de brievenbus.

Mooi prachtig prima

Helemaal naar wens en zoals de foto aangaf.

Alles prima en snel geregeld

Mooie webshop duidelijk en mooie sierraden

Snel bezorgd,mooi verpakt, mooi produkt.

Snel bezorgd,mooi verpakt, mooi produkt

Meelevend en geduldig!

Pakket niet ontvangen

Volgens Post NL zou ik mijn pakket gisteren om 16:00 hebben ontvangen. Helaas was ik niet thuis, er is geen bericht achtergelaten. Ik heb het pakketje ook niet in mijn brievenbus aangetroffen.

Fijne webshop en snelle levering

Overzichtelijk webshop met mooie artikelen voor een betaalbare prijs. En super snelle levering. Ik kom zeker terug!

Keurig verzorgd

Geen enkele klacht

Sieraden zijn heel mooi, heel goed kwaliteit en geweldig service !!!! Top

Goede juwelier

De bestelling die ik heb gedaan kwam keurig verpakt aan. Het is een mooie medaillon.

Een dikke 10

Ik bestel wel meer bij lucardi en altijd snel in huis en met zorg ingepakt en altijd netjes . Vandaar een dikke 10 . En natuurlijk prachtige sieraden niet te vergeten.

Vlugge levering

Wat ik besteld had ziet er prachtig uit,en vlugge levering

De oorbellen zijn mooi. En sluiten goed.

Mooi verpakt , snel bezorgd helemaal blij mee.

Goede kwaliteit sieraden en snel geleverd!

Goede kwaliteit sieraden en snel geleverd. De website geeft goed en duidelijk weer wat je kunt verwachten wat betreft de maten van de sieraden. What you see, is what you get!

Ruime keus. Na aankoop vlotte levering met vroegtijdige berichtgeving over de levertijd en afgifte. Mooi sieraad!

Niks op aan te merken, gewoonweg prachtige oorhangers.

Gewoon weg super.

Mooi!

Zilveren ketting met roosje besteld. Op de foto zag het er leuk uit en in het echt vond ik hem nog mooier! Intussen heb ik ook de bijbehorende oorknoppen besteld.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet