Mooi product, gekregen wat ik verwachtte

Top !!

gewoon goed

Ik heb oorstekers besteld. Ze zijn net zo mooi als verwacht. Goede informatie na de bestelling en snelle bezorging. Top!

goede service

Geleverde product (hanger) was niet conform info op website, werd vervolgens kosteloos geruild voor een andere hanger. Prijsverschil hoefden we niet te betalen. Snelle reacties op mail en keurige afhandeling, prima!

Oorbellen snel geleverd, goed verpakt. Zijn wel veel kleiner dan verwacht, misschien is het handig om een foto van een model met de oorbellen in op de site te plaatsen zodat je beter de grootte kan inschatten. Nu is de ontvanger dol op hele kleine oorbellen dus in dit geval kwam het goed uit.

Super mooi product

Ik heb een super mooie ketting voor een mooie prijs had er alleen een mooie hanger bij gewilt maar die kon ik niet echt vinden voor deze dikke ketting maar een echte aanrader

snel geleverd

Mooie juwelen.

Correcte en snelle levering, prachtige juwelen

Hele goede klantenservice!

Ik had mooie oorbellen voor moederdag had gekocht. Helaas toen mijn moeder ze een 2e keer aan wilde doen lag het steentje er uit. Heb gemaild met de vraag wat ze hier aan konden doen. Kreeg heel snel een mail terugmet de stappen en met de retour formulieren. Heb het teruggestuurd en binnen een week had ik de oorbellen weer thuis! Helemaal top! Dit wordt mijn nieuwe online juwelier!

Gemakkelijk bestellen en snelle bezorging

2 hele mooie buddha to buddha armbandjes besteld. Site was overzichtelijk en de bezorging daarna snel. Aanrader!

zou aangetekend komen maar was zo door de brievenbus gedaan ?? voor het zelfde geld verkeerd wat dan ??

Uitstekende service

Online een mooie zilveren ketting besteld. Heldere communicatie, snelle repons. Ketting snel in huis. Prachtig sierraad. Uitermate content.

Geweldig!!!

Ik heb Mostert juweliers benaderd voor een ring voor mijn dochters 18e verjaardag. Omdat de ring te groot was kon ik deze terug sturen om kosteloos kleiner te laten maken. Daarna is de ring (kosteloos) naar ons geretourneerd, wederom in een prachtig doosje wat ook nog eens mooi ingepakt was. Dit bedrijf is klantgericht en service verlenend op niveau. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Prima aankoop

Mooie oorbellen snel geleverd, prima ervaring!

Toppie

Goede kwaliteit goede prijs en snelle levering

was erg goed

Ik had besteld via de site, betaald en hoorde toen niets en ontving ook geen track en trace code. Daarna heb ik via de site contact gezocht en gekregen met Romy zij reageerde direct. Zij heeft mij op een zeer correcte en goede manier geholpen en gemaild over hoe en wat. Dat was erg fijn en geruststellend. Ook reageerde zij meteen op mijn vraag om een factuur. Per ommegaande heeft zij dat geregeld. Kortom, prima. Zij mag zeker een pluim krijgen.

Vlottelevering....TOP

Dik tevreden

Gewoon goed

Wat ik heb besteld was goed en kwam keurig verpakt binnen

Zeer goede medewerking, ze hadden wat ik wilde niet meer toch hebben ze geprobeerd andere soort aan te bieden en dat super goed. Blij met me aankoop bij jullie en is herhaling vatbaar

Ben blij met mijn horloge. Was mooi verpakt

Snelle levering en mooi verpakt.

Mooi product

Goeie service

Voorafgaand de koop via de website even advies gaan vragen in de winkel te Hellevoetsluis. Daar werd het assortiment uitgebreid aan mij laten zien en advies gegeven welke ketting het beste zou passen bij een man

Geweldige service!

Had een armband gekocht daar was iets mee kreeg zonder problemen een nieuwe top service

Mooie oorbellen voldoen aan verwachting

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet