Zeer tevreden.....

Alles prima verzorgd!

Goed bedrijf, dat doet wat het moet doen!!

De enige tegenvaller was de sluiting van de oorringen. Je moet iemand inschakelen om deze in je oor te krijgen. De bovenste kromming moet in de onderste en dat is nogal lastig. Deze sluiting mag wel vermeld worden.

Gouden ketting besteld. Werd binnen 1 dag geleverd in een mooi doosje.

ik mocht van uw firma de bestelling ontvangen.keurig afgehandeld incl.nota en verantwoording. ik ben dik tevreden met het artikel en het is nog veel mooier als ik dacht. ook dank voor voor de goed geslaagde verkoop magazine. goed van opbouw en plezierig door te nemen. nogmaals met dank en zeker een goede five star. cm.28.6.21

Goede service netjes verpakt, maar

Goede service netjes verpakt. Wel jammer dat het zwart van de nummers op de ringmeter na twee keer gebruik beginnen te vervagen!

Erg tevreden

Mooi verpakt en de oorbellen zijn prachtig!!!

Supersnelle levering, fijn product, dank !!!

Artikel viel tegen.

De afwikkeling per post was prima maar helaas viel het artikel tegen. Als de omschrijving op de site meer informatie over het artikel had gegeven dan had ik het niet aangeschaft. De kwaliteit valt tegen, het artikel is zo ontzettend dun dat het bij normaal draag gebruik zeer waarschijnlijk snel zal verbuigen. Dat valt tegen. Ook het haakje aan het artikel zit op een plek waardoor het hangertje " uit het lood" valt en dus altijd " scheef" hangt. Jammer.

Snelle reactie, snelle levering

Mijn zending arriveerde snel, en toen ik deze te klein vond, was ruilen gemakkelijk. Wel werkte het bijbetalingssysteem in eerste instantie niet.

Zending en levering goed maar retour moet ik zelf betalen

Zending moet betaald worden en retour ook Vind ik niet goed …. Slecht zelfs

Mooie spullen en verzorgd verzonden

Perfecte gouden oorstekers

Goede prijs/kwaliteit. Snelle service en verpakt in een echt juwelendoosje - oog voor detail. Zien er net zo uit als op de foto - al veel complimenten gekregen.

Prima voor elkaar

Mooi verpakte oorbellen voor mijn dochter"s verjaardag. Ze is er blij mee! Werden snel verstuurd!

Niet eens 1 ster waard

Ik meld een klacht wordt helemaal niet op gereageerd, na twee keer reminder sturen eindelijk eens antwoord zonder excuses en/of ik foto's wil maken.

1 ketting geleverd, andere was al verkocht

1 ketting geleverd, andere was blijkbaar al verkocht maar niet bijgehouden in het systeem

Dit artikel is goed vergeleken bij mijn vorige aankoop Ben er tevreden mee

Mooie goudkleurige ketting met fijne pareltjes en bolletjes gelijk verdeeld!

Een fijne ketting met kleine pareltjes met tussenpauze. Daartussen zitten ook nog kleine goudkleurige effen bolletjes. Ik had iets fijn nodig voor op de trouw van de oudste dochter, wat bij mijn jurk paste. het mocht niet te opvallend of teveel zijn. De kinderen vonden dat mijn jurk op zich al voldoende druk was. Maar ik ben gek op juweeltjes en deze fijne ketting ging prima bij de zachte roze tinten van in het kleed.

Voorraad op website klopt niet

Jammer dat niet alles op de website er is. Had in 3 bestellingen dingen die er niet waren. Het is wel netjes opgelost en ik werd heel vriendelijk te woord gestaan.

Goede service sieraden zoals omschreven

Super fijne communicatie, sieraden uitstekend. Bij levering moet je aan de deur ondertekenen voor ontvangst zoals in mail beschreven alleen dit is niet gebeurd was door post.nl bezorger zelf ondertekend en gewoon in de brievenbus gedeponeerd...dit is vervelend stel ik heb het niet ontvangen/gekregen dan heb ik geen bewijs en het gaat toch om hoge bedragen sieraden.

snelle service

Zo'n soort klantvriendelijkheid zie je nergens anders

Ik had een erg leuke armband besteld via de site, maar kreeg helaas hierna een mailtje dat deze niet meer op voorraad was. Dit vond ik jammer, maar de werknemers deden er alles aan om mij te helpen en dat waardeerde ik heel erg. Ik ben nu erg blij met de armband die zij mij als tip gegeven hebben :) Dank jullie wel

Zeer goede service!

Secure, snelle afhandeling van de verzending. Tevreden klant.

Hele goede service! Vooral de klantenservice!!

Hele goede service! Vooral de klantenservice!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet